2777
2789

[QUOTE=384018385]نه عزیزم😂😂 من عقدم ۲۵سالمه ولی بابام معتقده تا وقتی تو خونه ی منی باید اجازه بگیری بری پیش شوهرت ...[/QUO😂😂😂😂

نظرت راجب این دوران چیه؟

تا قبل ازدواج یکی از اشناهام فکر میکردم دوران شیرینیه اما الان حس میکنم پرچالش ترینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل درست شدنه؟

سعی کردم ولی فک نکنم بد جور خراب کردم😅

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

[QUOTE=384018385]نه عزیزم😂😂 من عقدم ۲۵سالمه ولی بابام معتقده تا وقتی تو خونه ی منی باید اجازه بگیر ...

بدترین دورانه اصلا خوب نیست اگر خانوادت تعصبین

برا من یکی ک اصلا خوب نبود خیلی اذیت میشم فقط صبوری میکنم دلتنگیه همش همین دلتنگی باعث بحث میشه

خانوادم تو خواب شوهرمم دخالت میکنن

یعنی دلم عروسی‌نمیخواد فقط برم سر زندگیم 

منم همیشه فکر میکردم بهترین دورانم همینه میگفتم عقد میکنم تا چندسال خوش گذرونی 

💍♥️

میخوای بیشتر ازش حرف بزنی؟

چون شهرمون گرمه برق یاری نمیده مجبوریم از یه کولر طبقه استفاده کنیم (خونمون ۲ طبقه اس) ..امروز از صبح خالم اومد ۳..۴ ساعت نذاشت درس بخونم و خوابمم نصفه گذاشت ..خودم استرس گرفتم نشستم گریه کردم که چرا امتحانامو گند زدم و آیندمو نابود کردم بعدش دایی اینام از شهر دور اومدن با زنو بچش فردا صبح برن هنوزم نخوابیدن و من هنوز ۲ درسم مونده تا یه دور تموم کنم ریاضی فردا رو و فقط کتاب خوندم هیچی یادم نیس حس میکنم 

کاش زود بگذره خستم ..نمیکشم به خدا

میخوای یکم استراحت کنی بعد پیش بری سمت تموم کردنش؟

داریم پول خرید خونه ای که سالهاست آرزمونه رو جور میکنی

استراحت کنم خواهر از دستم پر میکشه

دعام کن

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

تا اشتباه نکنی تجربه کسب نمیکنیتا تجربه کسب نکنی بزرگ نمیشی پس ناراحت نباشتو انسانی .انسانم ممکن ال ...

هعی..

درسته:)

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

چون شهرمون گرمه برق یاری نمیده مجبوریم از یه کولر طبقه استفاده کنیم (خونمون ۲ طبقه اس) ..امروز از صب ...

آروم باش 

منم خیلی خیلی استرس درس کشیدم با خانواده ای اولویت براش مهمون داری بود...تو تلاشتو بکن باقیشو بسپارب خدا 

فقط سعی کن با روحیه بخونی.ناامیدم نباش .مسیر زندگی ی بخشش تحصیلاته