2777
2789
آروم باش منم خیلی خیلی استرس درس کشیدم با خانواده ای اولویت براش مهمون داری بود...تو تلاشتو بکن باقی ...

فقط میخوام تموم شه این امتحانای لعنتی بشینم پشت بمونم مثل آدم بخونم 😭😭

ممنونم❤️🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داریم پول خرید خونه ای که سالهاست آرزمونه رو جور میکنیاستراحت کنم خواهر از دستم پر میکشهدعام کن

نذر مادر حضرت عباس کن

الهی که با دل خوش توش پا بزاری

تو این اوضاع اقتصادی واقعا موفقیت بزرگیه💜

فردا حتما روز بهترین برات

اون تاپیک قفل شد چطوری میخای ببینی به خودم بگو 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اون تاپیک قفل شد چطوری میخای ببینی به خودم بگو

برو تو سایت اصلی سازمان سنجش 

شماره ملی و شماره‌ای که باهاش ثبت نام کردی رو بزن کد جدید رو بگیر و وارد صفحه ثبت نام دخترت شو 

اونجا میتونی همه چیو ببینی

برو تو سایت اصلی سازمان سنجش شماره ملی و شماره‌ای که باهاش ثبت نام کردی رو بزن کد جدید رو بگیر و وار ...

دخترم با شماره ی خودش ثبت کرده 

نیترسم پیامک بره برلس

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ی آیدی بهم بده ک من بتونم دونه ب دونه پیش برم عکسشو بفرستم برات

بلد نیستم 

بذار همینایی که کفتی به شوهرم بگم ببینم میشه