پروفیت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 579 عنوان قراره بریم سنندج زندگی کنیم 311 بازدید | 14 پست فعلا برای دو ماهتجربه ی سفر یا زندگی دارین؟به نظرتون شهر خوبیهفارسها میتونن راحت توش زندگی کنن؟امکاناتش چطوریه؟رستوران های خوب رو معرفی کنید 1404/03/11 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 80423 شهر خوبیه زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊 تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️
golzebaman عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 9909 بندرعباس نمیرید آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
tamana0_0 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 855 چون مرکز استانه بهترین امکاناتو دارهترافیکش زیادهمردمشم وجود فارس براشون عادیه کاری بهت ندارنقطعا همسایههای خوبی گیرت میاد😄
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 کوردها فوقالعاده هستن هر چند ک همه جا خوب و بد هست من خودم بندری ام ساکن قشم ولی عاشق و دلشیفته کوردهام ۳سال ونیم ایلام بودم عاشقشونم هر جا میشنوم کورد هستن یا ایلامی هستن دوس دارم کمکشون کنم کاری بکنم براشون 💋💋ب همه کوردها من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
پروفیت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 579 چون مرکز استانه بهترین امکاناتو دارهترافیکش زیادهمردمشم وجود فارس براشون عادیه کاری بهت ندارنقطعا هم ... فعلا برای دو ماه بیایم ولی اگر خوب باشه احتمالا حداقل برای ۲ سال موندگار شیم.بیمارستان کوثر بیمارستان خوبیه؟شوهرم کادر درمانه اونجا قراره کار کنه و قراره خونه اون اطراف بهمون بدن منطقه خوبیه؟
tamana0_0 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 855 فعلا برای دو ماه بیایم ولی اگر خوب باشه احتمالا حداقل برای ۲ سال موندگار شیم.بیمارستان کوثر بیمارستا ... یکی از بیمارستانای تازه تاسیسه عالیهاطرافشم تقریبا از محلههای بالاشهر محسوب میشه
tamana0_0 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 855 فعلا برای دو ماه بیایم ولی اگر خوب باشه احتمالا حداقل برای ۲ سال موندگار شیم.بیمارستان کوثر بیمارستا ... خودتون میخواید بیاید یا مجبوری انتقالی دادن؟
پروفیت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 579 خودتون میخواید بیاید یا مجبوری انتقالی دادن؟ بین سنندج، کرمانشاه، ایلام و یاسوج و چندتا شهر دیگه بهمون حق انتخاب دادن ولی استادهای شوهرم تعریف سنندج رو میکردن
tamana0_0 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 855 بین سنندج، کرمانشاه، ایلام و یاسوج و چندتا شهر دیگه بهمون حق انتخاب دادن ولی استادهای شوهرم تعریف سن ... چون شهرمه و باهاش انس گرفتم طبیعیه سنندجو بگم😁ولی درکل امکانات سنندج بهتره مطمئنم بیشترم به دلتون میشینه