2777
2789

مرد باید مو داشته باشه دستو پاش وگرنه فرقی با زن نمیکنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من فقط با موی دست مشکل ندارم(به شرطی که خیلی پر مو نباشه)

حالت تهوع میگیرم مو ببینم 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد باید مو داشته باشه دستو پاش وگرنه فرقی با زن نمیکنه

سلیقه ایه بعضی‌ها بی مو دوست دارن😂😂 ولی خب پشم باید در حد نرمال باشه بیش از حد باشه چندشه مخصوصااا رو سینه و شکم  نباشه هم انگار یه جوریه😂

من فقط با موی دست مشکل ندارم(به شرطی که خیلی پر مو نباشه)حالت تهوع میگیرم مو ببینم 😐

منم.من نمیگم لیزر کنن کلا بره.ولی نباید ارتفاعش با شعاع دست یکی باشه اون چندش آور میشه 

سلیقه ایه بعضی‌ها بی مو دوست دارن😂😂 ولی خب پشم باید در حد نرمال باشه بیش از حد باشه چندشه مخصوصااا ...

بله دیگه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

سلیقه ایه بعضی‌ها بی مو دوست دارن😂😂 ولی خب پشم باید در حد نرمال باشه بیش از حد باشه چندشه مخصوصااا ...

دقیقا. یکم باشه میشه تحمل کرد اما خیلی زیاد باشه چندش میشه.

فک کن ارتفاع موی دست یکی اندازه شعاع مو دستش بشه. خیلی زیاد نیست؟؟

زیاد که هست ولی مرداد پشمالوان خب 

اگر خیلی عرق می‌کنه بهتره بزنه که اذیت نشه اگر نه باز اوکیه حالا تا منظورت از اون ارتفاع واقعا چقدر باشه خیییللییی زیییاد رو هم خود طرف ی فکری می‌کنه می‌ره بزنه تا کمتر در بیان نه که کلا نیان

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.

زیاد که هست ولی مرداد پشمالوان خب اگر خیلی عرق می‌کنه بهتره بزنه که اذیت نشه اگر نه باز اوکیه حالا ت ...

بله.ولی بعضیا میگن ملاک مرد بودن پشم خیلی زیاده😑

بله.ولی بعضیا میگن ملاک مرد بودن پشم خیلی زیاده😑

چرت و پرت میگن 

ملاک مرد بودن به شخصیته فقط نه به پشم و ریش 

مرد بودن به ریشه نیست به ریشه است 

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.