2777
2789
عنوان

طلا بدم یا ن چطوری عنوان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاهای توئه بعد میترسی دنگ بخوای ناراحت بشه؟؟؟

این مرد پرویی که داری باهاش زندگی میکنی میتونه بدون ترسیدن بهت بگه طلا بده اما تو نمیتونی؟

اینجاست که شوهرت رو باید بشناسی

دنگ نداد طلا ندی دستش

والا شوهر کم ندیدیم با دست خالی رفتن خواستگاری خودشونم خونه خریدن بدون طلاهای زن 

دل چرکین شه ولی ایندت تضمینه!.ادم از اینده خبر نداره هاطلاهاتو میدی خونه بنام شوهرتیروز راحت ممکنه ب ...

دقیقا الان تو دعوا میگ برو بعضی وقتا... 

اخه ی دنگ ۲ دنگم میگن فایده نداره اگ خدای نکرده کار ب جای بد برسه متونه بعنوان هبه ازت بگیره. 

و اینک ی مشاور بهم میگفت وقتی اینطوری بگی اون فک میکنه تو مهمون امروز فردایی و عمیق نیست زندگیتون . پس اگ رفتار بدی دیدی ناراحت نشو

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

طلاهای توئه بعد میترسی دنگ بخوای ناراحت بشه؟؟؟این مرد پرویی که داری باهاش زندگی میکنی میتونه بدون تر ...

طلاها رو خودش خریده.

تقصیر خودم بود هی میگفتم طلا فقط مال خونس. 

حالا گفتم نمیدم خیلیییی ناراحت شد . گف پشتم خالی کردی و.... اینا .. 

به نظر من اگه حس می‌کنی طلاها مهمه و شوهرتم روش حساب کرده، می‌تونی باهاش صحبت کنی که طلاها رو بذاری به اسم خودت. براش راحت توضیح بده که میخوای طلا رو برای خونه بذاری تا حق‌ت هم محفوظ باشه. اگر هم راحت نیستی، می‌تونی در مورد شرایط طلا دادن صحبت کنی تا چیزی که به نفع‌ت هست رو انجام بدی. پیشنهاد می‌کنم همیشه همه چیز رو واضح و رک بگی تا سوءتفاهم پیش نیاد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

میگ مگ زنداداشام طلا دادن خونه بنامشون خورد‌ . خیلییی سنتی اند براش ننگه

چرامامانت واسه عروسای خودش نگفته ولی واسه تو گفته اگه بهم اعتماد ندارین چرا زیر یک سقفین

به شوهرت بگو یکی از اتاقارو بده من درشم روبه خیابون باز بشه جداازهم زندگی کنیم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

طلاها رو خودش خریده.تقصیر خودم بود هی میگفتم طلا فقط مال خونس. حالا گفتم نمیدم خیلیییی ناراحت شد . گ ...

ای بابا بگو من خالی نکردم در اصل تو به نامم دنگ نزنی دستم رو خالی کردی نترس حرفت رو بزن

بعدش میتونی دنگ رو  صوری بفروشی مثلا مادرت دوباره بخری که نتونه ازت پس بگیره

دقیقا الان تو دعوا میگ برو بعضی وقتا... اخه ی دنگ ۲ دنگم میگن فایده نداره اگ خدای نکرده کار ب جای بد ...

خیلیم فایده داره هبه نیس

میزنی فروش در قبال فلان قد طلا

عزیزم شوهر منم عین تو تو دعوا میگ برو

ب اینجور مردا اعتماد نکن هیچوقت!

اینا پشتتو خالی میکنن

اینو بدون ۱ دنگ خونه هم بنامت باشه اینده اگ مشکلی پیش بیاد میتونی کلشو بگیری

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
چرامامانت واسه عروسای خودش نگفته ولی واسه تو گفته اگه بهم اعتماد ندارین چرا زیر یک سقفینبه شوهرت بگو ...

مامان من؟،عروس نداره 

شوهرم زنداداشاشو میگ ینی جاریام

چرامامانت واسه عروسای خودش نگفته ولی واسه تو گفته اگه بهم اعتماد ندارین چرا زیر یک سقفینبه شوهرت بگو ...

حرف اولتون جالب و عین حقیقته درمورد همه ما ایرانیا... همه چی رو برای خودمون میخایم برای دیگری خیر... 

مادرا برای عروس چیزی رو ک نمیپسندن همون رو برای دخترشون محق میدونن و آقایون چیزی که برای همسرشون دوست ندارن انجام بدن پاش برسه برای دهشتن همون حق برای خواهرشون چه کارا که نکنن!!!!! کلا یه بوم دوهوایی تو وجود هممون هست متاسفانه!!!!

به نظر من اگه حس می‌کنی طلاها مهمه و شوهرتم روش حساب کرده، می‌تونی باهاش صحبت کنی که طلاها رو بذاری ...

خانم شما تو تاپیک قبلی من اومدین. دوباره ک من حواب دادم دیگ جواب ندادین خیلی دنبالتون گشتم میشه بیاین تکلیف اون مبحث رو روشن کنین سپاسگزارم. عنوانش هست حالم خوب نیست‌ . نتونستم لینکش بذارم براتون. 

حرف اولتون جالب و عین حقیقته درمورد همه ما ایرانیا... همه چی رو برای خودمون میخایم برای دیگری خیر... ...

مامان من عروس نداره😊