2777
2789

من غسل نمیکنم

فقط قبل و بعد از رابطه دوش میگیرم

حتما،بدون استثنا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روح به سوی شهوات مادی کشیده می شود و جسم به سوی سستی و رکود. غسل جنابت علاوه بر شستشوی جسم، چون به علت قصد قربت انجام می شود، شستشوی جان نیز می باشد، اثر دوگانه ای روی جسم و روح می گذارد تا روح را به سوی خدا و معنویت سوق دهد و جسم را به سوی پاکی و نشاط و فعالیت بدنی و فکری می شود.

الحمدلله رب العالمین ...
خب برای چیه ؟

میگن برای دور شدن اجنه و پاک شدن و آرامش روح

ولی درکل من ب خدا و اهل بیت ایمان و اعتماد کامل دارم اونا خالق و عقل کل هستن وقتی میگن واجبه حتما برای من مفیده انجام دادنش 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

میگن برای دور شدن اجنه و پاک شدن و آرامش روحولی درکل من ب خدا و اهل بیت ایمان و اعتماد کامل دارم اون ...

اجنه چی‌کار دارن 

برای بهداشت و تمیزی جسم و آرامش روحه

الحمدلله رب العالمین ...
اجنه چی‌کار دارن برای بهداشت و تمیزی جسم و آرامش روحه

برای بهداشت نیست اگر بود مرده رو غسل نمیدادن دوباره بزارن توی خاک عزیزم

غسل فقط بخاطر روح هست 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

اولا زودی نباید غسل کنن و مدتی با هم احساس ارامش کنن و بعد چون عقیدشونه مثل اینکه کسی حتما باید نماز بخونه یا نرمش کنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .