2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره منم همینه ۸ سالشه سینش تو خواب موقع نفس کشیدن خیلی بالا پایین میره امسال همش مریض بود خروپف می‌کنه دهن باز میخوابه یهو نفس میگیره انگار بردمش دکتر پاییز گفت لوزه داره تابستون حتما عمل کنید منم میترسم راستش اذیت بشه  

https://uupload.ir/view/screenrecorder-2025-10-03-18-07-53-12_mxfw.mp4/

پسره منم همینه ۸ سالشه سینش تو خواب موقع نفس کشیدن خیلی بالا پایین میره امسال همش مریض بود خروپف می‌ ...

دقیقا بچه منم دهن باز میخوابه نفسش میگیره تو خواب و.... 

شما هم نظر چند دکتر بپرسین هر چی زودتر به فکر باشین

من دخترمو بردم بیمارستان عکس گرفت گفت لوزه هاش بزرگه یک ماه دارو میدم استفاده کنه دوباره بیارش 

از موقعی که داروهاشو استفاده کرده خروپفش  قطع شده نفس کشیدنشم خوب شده 

حالا قراره دوباره ببرمش ببینم چی میگه 

دعا کنید با داروها خوب شده باشه 

کل پاییز و زمستون مریض بود 

خدایا شکرتتتتتتت 
یکی گفته بود دکتر بچش گفته از جونشو دوست داری عمل نکنید باز یکی نوشته بود فقط باید با چیزای گیاهی در ...

دوست دخترم عمل لوزه کرده بعد مامانش خیلی مراقبشه همیشه بچه ماسک داره.بعد معلم ها پرسیدن چرا گفته بچم عمل لوزه کرده دکتر گفته بدنش حساس شده به ویروس ها زود مبتلا میشه.باید خیلی مراقب باشه.

در صورتی که من تو نی نی سایت خوندم چون بچه زیاد مریض میشده عمل لوزه کردن که دیگه زیاد مریض نشه.

نمیدونم چی میشه....

من دخترمو بردم بیمارستان عکس گرفت گفت لوزه هاش بزرگه یک ماه دارو میدم استفاده کنه دوباره بیارش از مو ...

انشالله خوب شه و اصلا نیاز به عمل نباشه💗 

کدوم شهرین؟؟

دوست دخترم عمل لوزه کرده بعد مامانش خیلی مراقبشه همیشه بچه ماسک داره.بعد معلم ها پرسیدن چرا گفته بچم ...

شاید اون بخاطر مریض شدن و حساس بودن زیاد ماسک میزنه 

من شنیدم بعد عمل بچه جون میگیره مریض نمیشه نمیدونم بخدا ادم سنگ بشه مادر نشه

بردین دکتر گوش و‌حلق؟؟

بردم اطفال اون ارجاع داد گوش حلق بینی بردم اینجا گف سینوزیت ک داره با معاینه فیزیکی مشخصه ولی عکس ببر ببینیم لوزه هم داره یا ن 

عکس بردم نداشت خداروشکر سینوزیت داره خیلی اذیته بچه

انشالله خوب شه و اصلا نیاز به عمل نباشه💗 کدوم شهرین؟؟

ممنون عزیزم ان شاءالله 🙏تهرانم

ان شاءالله که بچه ی شما هم خوب بشه و احتیاجی به عمل نداشته باشه 

خدایا شکرتتتتتتت