2777
2789
گلم تروخدا اشتباه من را نکن. سریع ببر دکتر. منم مثل شما بودم دلواپس بودم و دیر بردم. الهی بمیرم برای ...

دقیقا منم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم فکر‌نکنید خودتون ترسو هستین، خداشاهد منم همینطورم... فقط دلم نمیخواد بچه گلتون مثل پسر من اذی ...

خداروشکر که انتخاب خوبی کردین و بچه راحت شد 

من یکی از ترسام زیر گلوی بچم اندازه یه بادون غده ای هست کلا فکر و ذکرم درگیره 

میگم خودم مریض شم ولی بچم نشه 

اگه لوزه سوم هست و تشخیص عمل دادن عمل خیلی راحتی هست از نظر انحراف بینی هم چک کنین

من اینقدررر ترسو و ضعیفم هی پشت گوش میندازم فقط خودمو ازار میدم میترسم ببرم‌دکتر 😭

خداروشکر که انتخاب خوبی کردین و بچه راحت شد من یکی از ترسام زیر گلوی بچم اندازه یه بادون غده ای هست ...

دکتر بردین؟ علتش چی هست گلم؟؟

خیلی ممنونم گلم... الهی گلم فکرت آروم بشه و همیشه سلامت باشبن...

عزیزم ترس نداره منم برادر زاده ام طفلی همیشه مریض ضعیف از وقتی عمل کرد دو برابر شد سرحال قشنگ فک کنم ...

ای جان خداروشکر 

من نصف شبا وقتی میبینم بچم اذیته و خروپف میکنه همش استرس میگرتم  و سرچ میکنم تاپیکا رو میخونم که نوشتن بهتره عمل نشه بعدا مشکلاتی به وجود میاد از این چیزا میترسم 

دکتر بردین؟ علتش چی هست گلم؟؟خیلی ممنونم گلم... الهی گلم فکرت آروم بشه و همیشه سلامت باشبن...

ممنونم نه هنوز نبردم شوهرمم میگه این بچه جون داره که عمل بشه 

باید پنهونی ببرمش دکتر 

ای جان خداروشکر من نصف شبا وقتی میبینم بچم اذیته و خروپف میکنه همش استرس میگرتم و سرچ میکنم تاپیکا ...

هیچ مشگلی به‌وجود نمیاد فقط یه دکتر متخصص پیدا کن دو روزه خوب میشه بدنش رشد می‌کنه خوابش درس میشه خودت میگی چرا زودتر نرفتی زودم خوب میشه

من اینقدررر ترسو و ضعیفم هی پشت گوش میندازم فقط خودمو ازار میدم میترسم ببرم‌دکتر 😭

نترس عزیزم اگه عمل لازم باشه هر چی زودتر بهتره تا مشکلات جدی دور از جونش پیدا نکرده. مشکلات تنفسی در دراز مدت به قلب فشار میاره ببرین شاید عمل نخواد سینوزیت باشه آلرژی باشه

هیچ مشگلی به‌وجود نمیاد فقط یه دکتر متخصص پیدا کن دو روزه خوب میشه بدنش رشد می‌کنه خوابش درس میشه خو ...

توکل بخدا 

فصل سرما میشه هر روز مریض میگم کی هوا گرم شه هوا گرم میشه بدتر از زمستون الانم بینیش کیپ شده تو دماغی حرف میزنه

ممنونم نه هنوز نبردم شوهرمم میگه این بچه جون داره که عمل بشه باید پنهونی ببرمش دکتر

حتما گلم ببرین... میدونید چقدر این درست نخوابیدن ها تاثیر منفی داره... حتما گلم بسم اله بگو و دکتر برین

توکل بخدا فصل سرما میشه هر روز مریض میگم کی هوا گرم شه هوا گرم میشه بدتر از زمستون الانم بینیش کیپ ش ...

اینکه توی فصل گرما هم به این شکل دیگه کاملا واضح که لوزه بزرگیش، داره اذیتش میکنه...