2777
2789
شما چرا عمل نمیکنید ؟؟ بچه راحت میخوابه بنظرم اگه چند دکتر تایید کنن باید عمل بشن ولی من میترسم حتی ...

یه مقدار کار دارم الان ولی یکی دوهفته دیگه باید برم وقت بگیرم برای عمل ...ترس نداره برادرم هم اینطوری بود و سخت نیست عملش

بچم همش نفسش میگیره تو خواب شما چند سالگی فهمیدین؟ عمل کردین ؟؟

من دقیقا پسرم از ۳سالگی خروپف را داشت... ۶ سالگی عمل کردیم... تروخدا گلم سریع ببرش دکتر... با تشخیص دکتر حتما هرچه که باید انجام بدین.... واقعا این ظلمه که ما بخاطر نگرانیهامون برای بچه هامون میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار کار دارم الان ولی یکی دوهفته دیگه باید برم وقت بگیرم برای عمل ...ترس نداره برادرم هم اینطور ...

انشالله به امید خدا عملش خیلی خوب پیش بره و راحت باشه اگررر یادت بود بعدش بیا بهم بگو یا من ازت میپرسم که چطور بود 

من دقیقا پسرم از ۳سالگی خروپف را داشت... ۶ سالگی عمل کردیم... تروخدا گلم سریع ببرش دکتر... با تشخیص ...

عزیزم دکتر چجوری میفهمه که لوزه سوم داره ؟ منظورم با عکس و معاینه یا فقط با توضیحات من ؟؟ 

خداروشکر که بچه رو بردین مثل من ترسو نیستین بچه من ۴/۵ ساله شب راحت نمیخوابه  

عزیزم دکتر چجوری میفهمه که لوزه سوم داره ؟ منظورم با عکس و معاینه یا فقط با توضیحات من ؟؟ خداروشکر ک ...

نه گلم فکر‌نکنید خودتون ترسو هستین، خداشاهد منم همینطورم... فقط دلم نمیخواد بچه گلتون مثل پسر من اذیت بشه... هرچی دکتر تشخیص دادن بسم اله بگین انجام بدین... اول عکس میگیرن، اگر هم لازم‌نباشه اصلا نمیگن عمل...

پسر من لوزه بشدت بزرگ شده بود.... گلم ولی با اینکه به من هم میگفتن دیر نیاوردیش، ولی من بازم خودم‌ را سرزنش میکنم که زودتر نکنه باید میبردم

من اسفندماه دخترمو عمل کردم توی تاپیک هام کامل توضیح دادم خواستی بخون

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

شنیدم میگن بهتره که عمل نشه خیلی دو دل هستم مترسم از بعدش از اینده از درد از پشیمونی 😭من خیلی ضعیفی ...

اگه لوزه سوم هست و تشخیص عمل دادن عمل خیلی راحتی هست از نظر انحراف بینی هم چک کنین

هر خروپفی مال لوزه نیسخواهرم خرو پف میکنه اما لوزه هاش مشکلی نداره

پولیپ نداره؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀