2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم کنار نیومدم 

ولی خب باید زندگی کنم تا زنده هستم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

با ذکر

گور بابای قبلیا

پیش بسوی بعدیاااا🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

من اولش خیلی میرم تو خودم

ولی بعدش دلم و به یه چیز دیگه خوش می کنم ، یعنی یه جایگزین پیدا می کنم 

ولی یه چیزی بگم و اونم اینه که حسرتش بعد سال ها وقتی بهش فکر می کنم بدجور دلم رو می سوزونه ، بدجور...

تمام قصه را گفتم ، چرا امشب نمی خوابی؟

کنار اومدم گفتم بیخیال نشد که نشد بعد خدا گفت میبینم به هیچکدوم از چیزایی که میخواستی نرسوندمت و برات مهم نیس و عز و جز نمیکنی پس چیزایی که داری رو ازت میگیرم چون میخوام عز و جز کردن و زجر کشیدنت رو ببینم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اگه بعدیا هم بد شد چی؟

بازم بعدیا

تا وقتی اشتباهات جدید هست اشتباهات قدیمی چرا 🐕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎