2777
2789
عنوان

شما بودین این دوستی ادامه میدادین

109 بازدید | 17 پست

ازتون کمک میخوام 

ایا شما با ادمی که داعم احساس خوشگلی میکنه و بقیه را زشت میبینه دوستتیتون رو ادامه میدادین؟

کلا تو زندگیش به هر موفقیتی که میرسه  با اون موفقیت تو سر بقیه میزنه  مثلا رانندگی بلده کلی کلاس میزاره ک اره من ماشین 300 400 میلیونی میارم دنبالت  و...

همش میگه من خیلی باهوش بودم شاگرد اول بودم و ... ولی الان به هیچ جا نرسیده داعم پز شوهرشو میده که اره من شوهر کردم یجوری رفتار میکنه انگار من ترشیدم با این که هنوز کلی دارم تا 30 سالگی 

دوست چندین سالمه 

میخواهم رابطه باهاش تموم کنم فقط بهم بگین چجوری دیگه خستم کرده

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن خودشیفته ست عزیزم. این دنیای فانی ارزش چی داره که پزشو میده

چجوری کم کم قطع ارتباط کنم باهاش

ارتباط باید مثبت باشه و آدم ازش لذت ببره نه اینکه همش نگران باشی ی چیزی نگه که ناراحتت کنه

اره عزیزم متوجه ام اما بهم بگو چجوری قطع ارتباط کنم باهاش چون  حداقل 15 ساله دوستمه 

کات کن ،اول بگو کرونا جدید گرفتی،خودتو یکماه درگیر نشون بدهبعد مسافرت پیش اومده ،بعد مرتب ارتباط کمت ...

خیلی کنه تر از این حرفاس