2777
2789
عنوان

یه هفته شده جاریم و مادرشوهرم خون انداختن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 16070 بازدید | 283 پست
هرکاری میکنی فقط اجازه نده بیان تو خونت به این فکر کردی که اگر بیان بعداً چطوری میتونی بیرونشون کنی ...

نه مگه دیگه بیرون میره خونه مفت پیدا میکنه راحت به قر و فر میرسه کیف میکنه 

من روز به روز پیر میشم از دستش 🤦🏻‍♀️

مادر شوهر از کیسه خلیفه مببخسه .خودش خونه داره ؟؟

دقیقا 

خودش به فکر پسر و عروسش باشه 

چقدر من دارم به جای اسی اینجا حرص میخورم 

شایدم باعث این حرصم جاری بدجنسم هست 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خودش به فکر پسر و عروسش باشه چقدر من دارم به جای اسی اینجا حرص میخورم شایدم باعث این حرصم جاری ...

والله به خدااا .نشسته کنار گود میگه لنگش کن ..جاری تو چی کار کرده ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بگید دیر گفتید

اجاره نامه نوشتیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خودت بهشون زنگ بزن و بگو نه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مادر شوهر از کیسه خلیفه مببخسه .خودش خونه داره ؟؟

نمیدونم بخدا مادرشوهرم کلا طرق اون پسرشه 

خدا شاهده مول من دست اونا بود مادرشوهرم گفت پول پسرم حالا یکی دو روز این ور اون ور چی میشه دیر بده جاریم یاد گرفته بود پول داداشمه میدیم دیگه 

منم گفتم پول مامانمه پسره تو پولت کجا بود دیگه با زور پولمو پس گرفتم فک کن منو نفرین میکرد پولمو پس گرفتم از جاریم 

مسافرتش بهم خورد الانم که خونمو میبخشه

فقط اسی رفتی برا قرار داد خیلی محکم برخورد کن و چیزی از این داستان هیچ وقت به مستاجر نگو هوا برش می‌ذاره می‌تونه مفت بشینه چون نمی‌خواستی بدی به جاری .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فقط اسی رفتی برا قرار داد خیلی محکم برخورد کن و چیزی از این داستان هیچ وقت به مستاجر نگو هوا برش می‌ ...

وایییی آره حواسمو جمع میکنم سوتی ندم الان ازونورم گیر بیوفتم 

ولی یدونه بود خیلی خوشش اومده بود تازه عروس چون میخواست جهاز بیاره گفت خونه بزرگه تمیزه فقط پول پیش کم داشتن ۳۰۰ داشتن ماهی ۷ ۸ تومن 

من همون ۳۰۰ رو قبول کنم فردا بره خیلی هم مشتاق نشون ندم خودمو 

من با اون جاریم قهرم به بابام توهین کرده بود به گوشم رسیده بود شستم انداختم رو بند انتر خانوم رو

به شوهرش بگو یا مادر شوهرت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من با اون جاریم قهرم به بابام توهین کرده بود به گوشم رسیده بود شستم انداختم رو بند انتر خانوم رو

چه پررو هم فحش داده هم می‌خواسته بیاد مفت بشینه