بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من انجام دادم دوساعته اومدم از اتاق عمل بیرون...ی عمل با بیهوشی سبک..الانم تامپون دارم و یکوچولو درد مپل دل درد پرییودی..باید ببینم تاثیرش رو پریودام چطوره اطاع بدم حتما
الهی شکرعزیزم همیشه تنت سالم باشه انشاالله ❤️شماهم بخاطر خونریزی زیاد انجام دادین؟اخه خواهرمنم این م ...
عزیزم من عملو با بی هوشی سبک انجام دادم.وقتی اومدم توی بخش با یک درد خفیف مثل پریودی تو رحم و تخمدونام مواجه شدم...تنها اذیتم تامپونی بود ک واسم گذاشته بود...منم خونریزیای وحشتناک داشتم ..حالا برای اولین پریودم بعد از عمل حتما درجریانتون میزارم گلم
ببخشید گلم خیلی اذیتت کردمشما ازکدوم شهرین؟خواهرم گفت بپرسم کدوم شهرین کدوم بیمارستان با چه بیمه ای ...
عزیزم من مشهد هستم.دکتر عطیه منصوری بیمارستان مهر این عملو واسم انجام دادن..بستگی داره چه بیمه ای باشین.من طرف قرارداد نبودم و هزینه عملم ۴۵ میلیون تومان شد...یکروز هم بستری بودم
عزیزم من پریود شدم..بعد از عملم همون تای قبلی ک باید میشدم و پریودم ب شدت سبک.شاید باورت نشه باندازه همون روزای اولی ک برای اولین بار پریود شدم ..البته بعضیا کلا پریود نمیشن و بعضیها در حد لکه بینی...منم خداروشکر خیلی راضیم ضمنا عملش هم بسیار خوب و بدون درد هست..خواهرتون حتما انجام بدن پشیمون نمیشن