2777
2789

خواهرم میخواد انجام بده میترسه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

سلام عزیزم.من سه شنبه کاواترم میشم.خواهرتون انجام دادن؟

سلام گلم نه هنوز اونم درگیره همش،بنظرت انجامش خوبه؟ازتجربت بعد عمل بیا بگو

انشاالله بسلامتی عملتو انجام بدی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم نه هنوز اونم درگیره همش،بنظرت انجامش خوبه؟ازتجربت بعد عمل بیا بگوانشاالله بسلامتی عملتو انج ...

سلام گلم..قربونت.من اومدم بیمارستان .دعاکن بسلامتی انجام بدم میام از تجربیاتم حتما میگم

سلام گلم..قربونت.من اومدم بیمارستان .دعاکن بسلامتی انجام بدم میام از تجربیاتم حتما میگم

سلام گلم ازته دلم ازخدا میخوام عملت بخوبی وخوشی تموم شه ونتیجه دلخواهتو بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم ازته دلم ازخدا میخوام عملت بخوبی وخوشی تموم شه ونتیجه دلخواهتو بگیری

سلام عزیزم من انجام دادم دوساعته اومدم از اتاق عمل بیرون...ی عمل با بیهوشی سبک..الانم تامپون دارم و یکوچولو درد مپل دل درد پرییودی..باید ببینم تاثیرش رو پریودام چطوره اطاع بدم حتما

سلام عزیزم من انجام دادم دوساعته اومدم از اتاق عمل بیرون...ی عمل با بیهوشی سبک..الانم تامپون دارم و ...

الهی شکرعزیزم همیشه تنت سالم باشه انشاالله ❤️

شماهم بخاطر خونریزی زیاد انجام دادین؟اخه خواهرمنم این مشکلو داره

خیلی لطف مبکنی اگ دوره پریودت شروع شد ازحالت باخبرم کنی🌸🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی شکرعزیزم همیشه تنت سالم باشه انشاالله ❤️شماهم بخاطر خونریزی زیاد انجام دادین؟اخه خواهرمنم این م ...

عزیزم من عملو با بی هوشی سبک انجام دادم.وقتی اومدم توی بخش با یک درد خفیف مثل پریودی تو رحم و تخمدونام مواجه شدم...تنها اذیتم تامپونی بود ک واسم گذاشته بود...منم خونریزیای وحشتناک داشتم ..حالا برای اولین پریودم بعد از عمل حتما درجریانتون میزارم گلم

عزیزم من عملو با بی هوشی سبک انجام دادم.وقتی اومدم توی بخش با یک درد خفیف مثل پریودی تو رحم و تخمدون ...

خدازودتر سلامتی بهت بده گلم😘❤️

انشاالله منو درجریان پریودت بزار🥲❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من عملو با بی هوشی سبک انجام دادم.وقتی اومدم توی بخش با یک درد خفیف مثل پریودی تو رحم و تخمدون ...

ببخشید گلم خیلی اذیتت کردم

شما ازکدوم شهرین؟خواهرم گفت بپرسم کدوم شهرین کدوم بیمارستان با چه بیمه ای عمل کردین وهزینه ش چقدرشد

ممنونم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید گلم خیلی اذیتت کردمشما ازکدوم شهرین؟خواهرم گفت بپرسم کدوم شهرین کدوم بیمارستان با چه بیمه ای ...

عزیزم من مشهد هستم.دکتر عطیه منصوری بیمارستان مهر این عملو واسم انجام دادن..بستگی داره چه بیمه ای باشین.من طرف قرارداد نبودم و هزینه عملم ۴۵ میلیون تومان شد...یکروز هم بستری بودم

عزیزم من مشهد هستم.دکتر عطیه منصوری بیمارستان مهر این عملو واسم انجام دادن..بستگی داره چه بیمه ای با ...

مرسی قشنگم خداخیرت بده بااین حالت جواب میدی

انشاالله پریود بعدیت خیلی سبک وراحت باشه ،به منم اطلاع بدین❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت عزیزم.انشالله..حتما بیخبرت نمیزارم

ممنونم عزیزدلم منتظرخبرتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزدلم منتظرخبرتم

عزیزم من پریود شدم..بعد از عملم همون تای قبلی ک باید میشدم و پریودم ب شدت سبک.شاید باورت نشه باندازه همون روزای اولی ک برای اولین بار پریود شدم ..البته بعضیا کلا پریود نمیشن و بعضیها در حد لکه بینی...منم خداروشکر خیلی راضیم ضمنا عملش هم بسیار خوب و بدون درد هست‌..خواهرتون حتما انجام بدن پشیمون نمیشن