2777
2789

بنا بر یکسری شرایط از شوهرم دورم و تقزیبا هر دو یا سه هفته ب مدت۵ روز پیش هم هستیم ک این ۵ روزش رو دو شبش میره خونه مادرش تنها میمونه خیلی حرص میخورم خیلی هم بهش میگم همش۳/۴ روز میش هم هستیم ک مارو میبزه خونه مادرش و دو شبشم تنها میره امشبم من تنهام اصلا فردا ک میادمیخوام یه دعوای حسابی کنم خیلی وابسته هست مرد۴۰ ساله 

شما بودید بجای من ناراحت میشدید؟؟ کلن ماهی۷/۸ روز پیش هم هستیم ک اونم همش خونه مادرشیم دو شبشم تنها میره انگارن انگار زن و بچه داره احمق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه مشکل بزرگ روانیه.زنایی که شوهر خوبی نداشتن پسر بچه شون رو جای شوهرشون میذارن از کودکیش. خیلی خیلی به اون پسر بچه آسیب میزنن.معمولا شخصیت خودشیفته در بزرگسالی میگیرن. شوهرت تا نفهمه و درمان نخواد بشه تو هیچ ماری نمیتونی بکنی فقط و فقط با دعوا رابطه ات رو خراب میکنی

خب ناراحت میشم قطعا همونطور ک اون میشه الان اصلا طاقت نداره ی شب تنها خونه مامانم بمونم 

خوشم نمیاد حقیقتا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉