2777
2789
عنوان

شوهرم امسال هفتصد ب من خرجی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز از بچه ها مسلما ماشین یا زمینی گرفتید دیگه همونو استفاده و خرج کنید

بعدم هر بچه طرح یسنا نیدن پس خرج بچه شیرخشیکت ک دولت میده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با همون طرز فکری که میگن خدا روزیشونو میدهفقط نمیدونم روزی این سه تا طفل معصوم کجا رفته پس☹️

بابا هرچی می‌کشیدم از این حرفای پوچ و بیهوده قدیمی بوده اینهمه کودک کار داریم کجا خدا روزیشونو داد😕💔

با افتخار شیرازیم:)
شکم بچه ها رو با چی پر کنه؟ مرد بره سر کار تن و بدن مرد به کار آموخته ست من میشناسم طرف از پا فلج شد ...

چرا قضاوت میکنی ؟ شاید داره تلاششو میکنه کی دوست داره زن و بچش گشنه و محتاج باشن ؟ شاید امسال بد آورده شاید خودش شرمندس حرفا میزنیدا 

این بنده خدا اومده درد و دل کنه حالا هی نمک بپاچید رو زخمش

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

چطور همه شدین دلسوز شوهره؟ چه جالب یکیتون فکر اون بچه ها نیست فکر این مادر نیست خیلی جالبه

خب شوهره کار نداشته از جیب خورده اینم در نطر بگیر گلم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

براي منم بخدا سوالهأصلا قصد زخم زبون ندارمولي استارتر تاپيكاش خودش تعريف كردهشوهرش فقط مشكل نداري ند ...

چی بگم

اینجا استرس دارن هزینه سونو از یه مبلغی بیشتر نشه بعد بچه چهارمو باردارن

حالا میگن اولی ناخواسته شده دیگه دومی و سومی رو چرا میارن تو این زندگی

من نمیگم چرا بچه اوردی بمن مربوط نیست ولی اگه تواستی میتونم برای کار کمکت کنم پیشنهاد یه کار که تو خونه باشی و کنار بچه هات درآمد کسب کنی منم مث خودت یه زنم و میدونم خیلی سخته بی پولی ۰۹۱۳۶۹۰۶۴۳۹

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی

خیلی مبهم حرف میزنی اسی

فرقه بین مردی که تلاش کرده و نشده با مردی که تنبل و تن پروری کرده

اول تکلیف اینو مشخص میکردی تا ما نظرمون رو میدادیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........