2777
2789
عنوان

شوهرم امسال هفتصد ب من خرجی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 124 پست

خرج و خرید بده دست خودش اکه گفت ندارم فلان بگو کار کن گفت کار نمیکنم بگو نسیه بیار دو بار ک جلو مغازه دارا سرش پایین بود میره سر کار

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شرایط خیلی سخته وفشار روی مردا خیلی زیادهه باید مدارا کرد ب هرحال وقتی نداره چی کنه نمیشه بره دزدی ک

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری سرکار ؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بیکار بوده اگه داشت که میداد یکم مدارا کن خب عزیزمن

شکم بچه ها رو با چی پر کنه؟ مرد بره سر کار تن و بدن مرد به کار آموخته ست 

من میشناسم طرف از پا فلج شد بعد تصادف برای اینکه جلو زن بچش شرمنده نباشه رفته تو یه رستوران ظرف میشوره 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چرا نرفت سرکار؟

چون تویه کار مسخره ایه  ک کار نداشت اون موقع خاک برسر بی عرضه اش

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خب الان نگیم چرا بچه اوردی چی بگیم؟؟نه یکی نه دو تا بلکه سه تااا

براي منم بخدا سواله

أصلا قصد زخم زبون ندارم

ولي استارتر تاپيكاش خودش تعريف كرده

شوهرش فقط مشكل نداري ندارع

كلي مشكل داره..

خب چي ميشه ك باز بچه ميارن

اكثرا هم ميگن خدا خواسته

خب وقتي شما تمكين نكني از كجا قراره بياد

💕