2777
2789
عنوان

بنظرتون وزن نی نیم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 63 پست
منم ۲۴هفته م شکمم خیلی بزرگه ...حالا نمیدونم خوبه یا بد البته من فیبروم ۷سانتی م دارم اونم خودش فک‌ک ...

من خیلی اذیتم

نا تدارم راه برم

کمرم درد میگیره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان اوله؟

نه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
فکرنکنم چون سرعت وزن گیری بچه از ۲۸ ب بعد خیلی زیاد میشه یعنی تو ی هفته ۵۰۰ گرم اضافه میکنه

ماما شکمم رو معاینه کرد گف شکمت کوچیکه 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزمممم💗 سالمو سلامت قدم بذاره به دنیا.

ممنون عزیزم

منم خیلی کمر درد دارم ...امروز از صبح گرفته کمرم

منم امروز خیلی کمر دردم 

خانما من بخاطر طول سرویکس سونو زیاد میرم 

اینجا یکی گف اشعه داره وخطرناکه منم ترسیدم 

استرس گرفتم 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم امروز خیلی کمر دردم خانما من بخاطر طول سرویکس سونو زیاد میرم اینجا یکی گف اشعه داره وخطرناکه منم ...

زیادیش خوب نیس دیک ...چند وقت یبار میری ...منم خیلی استرس فیبروم رو دارم تا الان شده ۷سانت ...

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40