2777
2789
عنوان

بنظرتون وزن نی نیم خوبه

339 بازدید | 63 پست

سلام 

۲۸ هفته و ۵ روز  ۱ کیلو و ۳۵۰ 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

وای نی نی😍😍😍❤️❤️

خداحفظش کنه انشالله 

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خوبه

اگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیره

من ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اولین بارداریته؟

نه

اولی درشت بود خیلی سختم شد، اینم باز انگار داره بزرگ میشه نگرانم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بنظرم خوبهاگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیرهمن ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده

ن سزارینم

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
اره ماشاالله...منم ۱۸هفتم نمیدونم چنقده وزنش..شکم ک یذرس

خوش بحالت

خوش بحالت

چرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

اره ماشاالله...منم ۲۸هفتم نمیدونم چقده وزنش..شکم ک یذرس

۲۸ هفتگی ب بعد بچه وزن میکیره زوده فعلا 

چرا

من ۲۰ هفته ام انقدر شکمم بزرگ شده بزور راه میرم 

نفسم بند میاد

من ۲۰ هفته ام انقدر شکمم بزرگ شده بزور راه میرم نفسم بند میاد

مال من ی هو از ۲۶ هفته ب بعد بزرگ شد 

۲۸ هفتگی ب بعد بچه وزن میکیره زوده فعلا

ن دستم خورده..منم ۲۸هفتم بابا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏