2777
2789
عنوان

هر روز که تو نی نی سایت میگذر از ازدواج بیشتر حالم بهم میخوره 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 34 پست

زندگی مشترک،اگ هردو طرف ب بلوغ عقلی رسیده باشن خیلی هم خوبه 

اینجا معمولا همه از ناخوشی هاشون میگن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد خیانت هر چقدرم اولش با چشم و گوش باز تصمیم بگیری بازم دور از انتظار نیست  آدمای محترم و باشخصیت هم ممکنه خیانت کنن و بی شخصیت بشن 😄،خلاصه که خواستی ازدواج کنی از همون اول بهش فک کن اگه اتفاق افتاد بدونی قراره چیکار کنی 😁

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

اگ خیلی وقت نیس اومدی یکم طبیعیه ،ولی سعی کن زوجای اطرافتو ببینی و بدونی اهالی نی نی سایت عادتشون فقط غم و غصه هاشونو بیارن، مورد بوده از خوشبختیش گفته ریختن سرش  و گفتن فیکی و پز میدی و...😂

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

قبل ازدواج انتخاب درست و  آگاهانه همسر شرطه اوله و این رعایت نشه بعدها به مشکل برمیخوره زندگی ها..‌‌‌. و اینکه باید تو هر مسئله ای تعادل رعایت بشه و افراط نشه .... چون هر چیزی بهش بیش از حد بها داده بشه و از حدش فراتر بره خودش باعث بروز مشکلاته

@__mahyar

تاحالا دیدی از خوشیاشون بگن؟ 

همیشه بد گفتن

ینی همیشه جنگ و دعوا دارن؟

بشنو و باور نکن 

یکبار دعوا دارن و ۱۰۰ بار حال خوب

ولی فقط بدی هارو میگن متاسفانه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خواهشا اگه یه نفرو دوست دارید با کس دیگه ای ازدواج نکنید و اونو بدبخت نکنید 

امروز توی یه کانالی خواندم که یه خانمی میگفت شوهرش دوسش نداره و یکی از دخترای فامیلشونو میخواسته 

بیچاره خیلی خیلی سختی میکشیده انقدر از خوندن اون پیام ناراحت شدم که گریم گرفت

توروخدا با روح و روان کسی اینجوری بازی نکنید

اکثرا اغراق میکنن تا بازدید بگیرن

نه حقیقت دارن داداش بازدید بگیرن چی بشه اینستا نیس که بخان فالور جمع کنن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم