2777
2789

دلم نمیخواد باهاشون  جایی برم ،نه حرفی میزنن نه چیزی 

سیزده بدر رفتیم انگار رفته بودیم مسجد انقدر که ساکت بودن ،خواهر شوهرم و جاریم با فیس چند قلیون میکشیدن 😑 شوهرم گیر داده امشب بابا اینا میرن بیا بریم 

دلمممممم نمیخااااد 

گفتم تو میخوای بری برو من نمیام 

برم به نظرتون ؟

امتحان دارم کنکوری هم هستم شبام درس میخونم یکی دوساعت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خدا رو می خوای هم خرما، خب نرو باهاشون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

والا منه بیچاره هر موقع نه اووردم شدم آدم بده

و اونا شدن فرشته دو عالم!

شما برو ! چون همیشه حق با خانواده شوهره متاسفانه :)

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

ده باره داره میگه دیشب گفت بریم باهاشون گفتم نه من امتحان دارم باز الان میگه

همسرتون باید به این درک برسه که شما امتحان دارید کمتر رفت و امد کنه ولی در کل همسرت رو تنها نفرست امشبو برو بعدا باهاش منطقی حرف بزن که درس دارم و باید کمتر برم بیرون

والا منه بیچاره هر موقع نه اووردم شدم آدم بده و اونا شدن فرشته دو عالم!شما برو ! چون همیشه حق با خان ...

اخه ادمای سردی ان 

حوصله ندارم  برم جاری برام کلاس بزاره با نوک انگشت لیوان جابه جا کنه که مثلا من خیلی ارومم درحاالی که خیلی اداییه

همسرتون باید به این درک برسه که شما امتحان دارید کمتر رفت و امد کنه ولی در کل همسرت رو تنها نفرست ام ...

گفتم به خدا هزار بار خونه بابای خودم دوهفته اس نرفتم بیچاره ها زنگ میزنن میگن بیاببینیمتون حداقل 

اخه ادمای سردی ان حوصله ندارم برم جاری برام کلاس بزاره با نوک انگشت لیوان جابه جا کنه که مثلا من خی ...

ببین هر کسی یه جوریه 

ولی ما آدما به چیمون مینازیم ؟:)

بخدا همه انسانیم پوست و استخوان یکسان داریم 

هیچ کس بر دیگری برتر نیست 

شما توجه نکن یه روزی از کارش خسته میشه 

تو اینستاگرام هست میگن طرف « ادایی » اونم اونطوری 😁😁👋🏻

ولش کن 

اگه فکر می‌کنی ناراحتی پیش میاد بین شما و شوهرت پاشو برو 

چند ساعت تحمل کن ارزش نداره 

آخه اینطور چیزا زندگیت رو سرد می‌کنه ( انقد آروم آروم اتفاق میوفته که خودتم متوجه نمیشی از کجا خوردی)

ولی 

اگه رفتی با زبون خوش و شیرین زبونی به شوهرت حالی کن که « وقتی امتحان داری خیلی به مهمانی دادن و مهمانی رفتن تو اصرار نکنه » دیگه با ها سیاستی که خودت بلدی !

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷