2777
2789
عنوان

وای شمام مثل منید

144 بازدید | 12 پست

من الان دو روزه مریض افتادم گوشه خونه یعنی یه فکر و خیالایی میاد تو سرم مثلا یاد پنج سال پیش افتادم که خواهرشوهرم تو مراسمی که داشتیم برای تاریخ عقد و اینا حرف میزدیم برگشت گفت به نظرم چادر دست و پا گیره !!! یادم نمیاد قبلش چه بحثی بود ولی خواهر من چادریه البته بعد ازدواج به خاطر شغل شوهرش مجبور شد سر کنه خیلی عاشق چادر نیست ولی به هر حال چادریه و وقتی خووهرشوهرم برمیگرده میگه چادر دست و پا گیره ! یه جور توهینه یادمه همون موقع خیلی ناراحت شدم ولی برای اینکه مراسم بهم نخوره جوابش رو ندادم میگم کاااااش همون موقع میگفتم بهتره نظراتت رو برای خودت نگه داری و به بقیه توهین نکنی ..... نمیدونم چرا الان حرصی شدم خودمو چجوری آروم کنم ؟؟؟

فک کنم از اینکه داداشش عاشق من شده بود خیلی زورش میومد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم یهو به یه مسائلی فکر می کنم که مال صد سال پیشه و حرص میخورم خیلی بده، دارم سعی می کنم فکرشو ...

آره منم حس میکنم موقعیتهایی که خیلی ناراحتم کرده ولی نتونستم اون لحظه به هر دلیلی جوابی بدم هیچ وقت پاک نمیشه از ذهنم

عزیزم چون مریضی و نمیتونی کار کنی اینجوری شده خواهشاً به کسی چیزی نگو🥲😂

آره  باور کن نمیدونم چجوری انقدر دقیق یادم می مونه   حافظم خیلی قویه  

ولی واقعا دلم خواست زمان برگرده عقب و دوباره اون مراسم برگزار بشه و جوابشو بدم  

وا عزیزم چیز خاصی نگفته نظرشو گفته، هزارتا ادم چادرین چیکار خاهرت داره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
وا عزیزم چیز خاصی نگفته نظرشو گفته، هزارتا ادم چادرین چیکار خاهرت داره

وقتی میدونه خواهر من چادریه مشخصه از قصد گفته نظرش هر چیزی که هست نیاز نیست تو جمع مطرح کنه اونم تو مراسمی که موضوعش چیز دیگه ایه . الان اگه خواهر من میگفت زن مانتویی فلانه به همین خانم برنمیخورد؟؟؟

منم یک هو پرت میشم به گذشته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وقتی میدونه خواهر من چادریه مشخصه از قصد گفته نظرش هر چیزی که هست نیاز نیست تو جمع مطرح کنه اونم تو ...

عزیزم من واقعی نظرمو گفتم، بعدم توهین که نکرده، مثلا بلانسبت نگفته هر کی چادریه .... هست، گفته دستو پاگیره، یه گزاره خبری، ایرادی که نداره، چرا انقدر خودتو سر چیزای الکی ناراحت میکنی ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم من واقعی نظرمو گفتم، بعدم توهین که نکرده، مثلا بلانسبت نگفته هر کی چادریه .... هست، گفته دستو ...

بعضی وقت ها تا تو موقعیت طرف قرار نگیری نمیتونی حسش رو درک کنی عزیزم

بعضی وقت ها تا تو موقعیت طرف قرار نگیری نمیتونی حسش رو درک کنی عزیزم

عزیزم حالا چه با قصد گفته چه بدون قصد حرف بدی که نزده، اخه گفته دستو پاگیره، به هر حال من نمیتونم نظر شمارو عوض کنم تصمیمتو گرفتی که الکی حرص بخوری 😉

عزیزم من واقعا حمایت نکردم، نظرمو گفتم چرا دعوا داری گلم، من کلا حرف مردم برام مهم نیست، مدل شخصیتیم اینه، حالا شما شاید حس کردی از عمد گفته، خب من اونجا نبودم، شاید حق داری، ولی اگر اینطوری که برا ما تعریف کردی ، من حس بد نگرفتم...