2777
2789
عنوان

خراب کردن امتحانای خرداد😭😭😭

177 بازدید | 18 پست

سلام دوستان وقت تون بخیر،من دهم ریاضی هستم و امتحانام یه چند هفته ای هست که شروع شده،من تمام عمومی ها رو عالی دادم اما متاسفانه متاسفانه تا الان 3 تا امتحان تخصصی رپ به دلیل اینکه از اول سال بلد نبودم چی جوری بخونم  و فکر میکردم مثل نهم و متوسطه اوله که شب امتحان بخونم و 20 بشم!!!!متاسفانه خراب کردم به این دلیل 

چیکار باید بکنم؟؟من شهریور هم آمادگی اینو دارم که بشینم تو تابستون بخونم و امتحان بدم،دارم میمیرم بخدا چرا اینجوری شد آرههههه من هم عاشق رشته امم هم درس خونم😭😭😭😭توروخدا راهنماییم کنه یکی که دارم میمیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور من رشته ام انسانیه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

از الان باید یه برنامه درست و حسابی بریزی برای تابستون. تمرکزتو بذار روی مباحثی که تو امتحانای قبلی ضعیف بودی. تو تابستون می‌تونی دوباره امتحان بدی، پس به خودت فرصت بده تا بهتر بشی. از الان شروع کن به مرور دروس و سوالا. نگران نباش، هنوز وقت داری!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

از الان باید یه برنامه درست و حسابی بریزی برای تابستون. تمرکزتو بذار روی مباحثی که تو امتحانای قبلی ...

واقعاااااا؟؟؟؟؟؟؟

مت حاضرم کل تابستون درس بخونم حتی 

شرایط اش چیه چیکار باید بکنم؟؟

این هفته برم به مدرسه بگم یا فعلا نگم چیزی؟؟

3 تا درس رو میخوام امتحان بدم

وایییییییی منم دهم ریاضی ام سه شنبه هم امتحان ریاضی دارم خدا بهم رحم کنه

امروز شیمیمو خیلی بد دادم

به نظرت اگه هفت--هشت شم قبولم یا شهریوری ؟؟!😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😥😥😥😥

بخدا راست میگم، حرص چی میخوری دلم میسوزه اینجوری الکی استرس میگیرید چون منم مث شما بودم، درس هایی که میخونی رو یادبگیر، برای نمره نگران نباش ، تازه خیلی درسا هم بعدن به کارت نمیاد،منم یه روز مثل تو ریاضی بودم هزار جور مثلثات و مشتق و حد و انتگرال و کوفت و زهر مار خوندم،رفتم دانشگاه رشتم مکانیک بود اونجا هم اصل برنولی و استاتیک و دینامیک و ارتعاشات پدر ما رو دراورد، ارشد رشتمو عوض کردم با بدبختی مدیریت مالی قبول شدم اونجام هزینه سرمایه و اهرم و اقتصاد کینز و هزار دری وری دیگه خوندم ،الان که سر کار میرم خیلی خوشبینانه بخوام بگم سی درصد چیزایی که خوندم به کارم میاد بقیش کشک بود ،دلم میسوزه برا استرسایی که کشیدم ،شب هایی که تا صبح بیدار موندم برا امتحان و پایان نامه و ارائه و...،نمیگم درس نخون یا بیخیال باشا نه ،اما بابت چیزی که گذشته نه حرص بخور نه استرس بگیر، برنامه ریزی کن و با آرامش برو جلو

بخدا راست میگم، حرص چی میخوری دلم میسوزه اینجوری الکی استرس میگیرید چون منم مث شما بودم، درس هایی که ...

واقعا ممنونم ازت عزیز دلم که انقدر وقت گذاشتی و خواهرانه کمک کردی❤️❤️درخواست بدم میشه قبول کنی چند تا سوال ازت بپرسم؟؟