2777
2789
عنوان

بچم خواب بود میشه بیاید

489 بازدید | 57 پست

به شکم خوابیده بود هردو پارو اندازه بند انگشت یکم اورد یواش بالا دوباره گذاشت پایین دوبار اینجوری کرد

ولی نه گریه کرد نه صدای خاصی ن حرکت خاصی هیچی راحت خوابید 

بچه شمام این کارو میکنن

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

آره اگه ولش کنیم توخواب میره خونه همسایه ازبس تکون میخوره😅😅

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
آره اگه ولش کنیم توخواب میره خونه همسایه ازبس تکون میخوره😅😅

یعنی بچه شمام شده همزمان پاشو بیارع بالا تو خواب؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بچه شمام شده همزمان پاشو بیارع بالا تو خواب؟

آره بعضی وقتا همچین میبره بالامیکوبه زمین صداش میاد ازخودش صداهم درمیاره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
آره بعضی وقتا همچین میبره بالامیکوبه زمین صداش میاد ازخودش صداهم درمیاره

هم زمان میبره بالا بعد میاره پایین؟ 

تو عمق خواب؟ 

هم زمان میبره بالا بعد میاره پایین؟ تو عمق خواب؟

آره واسه چی نگران شدین

وای سدی مث من وقتی بچم نوزاد بود. یبار شاید ده بار شد سرشو برد راست چپ راست چپ رایت چپ .وای منو میگی ...

خیلی سخته18ماهشه پوستم کنده شده انقد استرس کشیدم

بچه شما پاشو نمیبرع بالا تو خواب بیاره پایین. 

نگران نباش.

بعدنا میبینی بدنشم موقع بیدار شدن میلرزه . من چند بار ترسیدم . بعد دیدم هیچیش نیست .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان ترست بذای چیه؟؟ مگه ندیدی ادم بزرگ یهو از خواب میپرهبچه ک همیشه همینه میپره از خواب.

نپرید از خواب تو عمق خواب بود ب شکم خوابیده بود پاشو یکم خیلی کم اورد بالا یواش گذاشت زمین. 

آره واسه چی نگران شدین

من ندیدم تاحالا واقعا دور از جون از تشنجو اینا ترسیدم 

یواش میبره بالا بعد میاره پایین؟ 

دخترمن تو عمق خواب بود ب شکم خوابیده بود این کارو کرد 

یکی گف ببرش مغزو اعصاب بدتر ترسیدم 

نگران نباش.بعدنا میبینی بدنشم موقع بیدار شدن میلرزه . من چند بار ترسیدم . بعد دیدم هیچیش نیست .

بدنش گاهی میلرزه اونو خودمم میشم وقتی از خواب بترسم بیدار بشم ب دکترم گفتم گف طبیعیع

ولی این ب شکم خوابیده بود دوتاپارو همزمان اورد یواش بالا یواشم گذاشت زمین دوبار تکرار کرد 

بچه شما اینجوری نکرده؟