2777
2789
عنوان

جمع آوری اینترنت

162 بازدید | 12 پست

سلام یسوال دارم ما سرویس اینترنت آسیاتک داریم می خوایم جمع آوری کنیم چند بار در خواست دادیم زنگ زدسم گفان ماثبت کردیم یبار ننایتدکی شهرتون باید تایید کنه اون رد کرده ماهم دوباره ثبت کردیم رفایم پیش نملیندگی حضوزی گفت من تایید کردم همین الان خودم به،شما از یه شرکت خودم یه اینترنت خیلی خوب میدم اینترنت هزاره سوم  فقط مودمتون روشن نگه داریددیروز یه لحظه اینترنتمون یکماهه شارژ شد گفتیم ما که شارژ نکردیم خلاصه یوم استفاده کردیم دوباره قطع شد میگم نکنهدمارو سرکار گذاشته گفته مودم روشن نگه دارید واینکه مگه آسیاتک همون اینترنت هزاره سوم نیست اصلا ننی دونم چیکار کتیم هزینه سردیساش خیلی بالاست واسه همین میخوایم جمع آوری کنیم  کسی تجربه ای داره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اینترنت ثابت کلا نلاید زیاد ازش انتظار داشته باشی

نه سرعتش خوب بود ولی هزینه سزدیسش زیاده ما هم استفادمون کمه گاهی اوقات مهلت سرویس تموم میشه ولی گیگمون اضافه میاد هدر میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره من از مخابرات 120 گیگ میگیرم 12 مگ 110 تومن

آره واسه همین میگم میخوام مخابرات بگیزم رفتیم پیش ننایندگیش حضورس گفتیم اینقدر بدی مخابراتو کرد گفت بدرد نمی خوره خودم بهتون یه اینترنت نسدم اونو قطع می کنم ولی فعلا قطع نشده نمی دونیم چیکار کتیم مخابرات هم میگه بلید اول سرویس قبلیو جمع کنید نمایندگیشم که بازی درآورده

آره واسه همین میگم میخوام مخابرات بگیزم رفتیم پیش ننایندگیش حضورس گفتیم اینقدر بدی مخابراتو کرد گفت ...

باید میگفتی من میخوام برم مخابرات نمیخوام قربون دستت🤣

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

باید میگفتی من میخوام برم مخابرات نمیخوام قربون دستت🤣

یلارهم چندسال پیش می خواستیم جمع کنیم منصرفمون کرد الان باز داره بازی درمیاره