2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 88 پست
هر کی میخواد این خانوم و تمام اکانت های دیگه اش و آدرس اینستاگرامش بگیره بیاد پی وی. باورتون نمیشه ب ...

خب بگو کیه همینجا بهت نمیتونیم اعتماد کنیم بگو و البته ثابت کن دروغ نباشه اصلا تو از کجا انقد مطمئنی خودشه

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی میخواد این خانوم و تمام اکانت های دیگه اش و آدرس اینستاگرامش بگیره بیاد پی وی. باورتون نمیشه ب ...

شما خودتون با این جمله👈 بیان پیوی 

کلا زیر علامت سوال هستین 

چیکار دارین کی چند تا کاربری داره 

این خانم چه بدی به شما کردن 

اگر بحثی هم بوده تمام کنین بره 

چقدر پیگیر هستین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

همینجا بفرس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

نگاه کنید ببینید چقدر بی ادبه میگم 

خجالت بکش، ۵۰ سال سنت شده. کمی بزرگ شو 

میگه:

قبلا اومدی زر زدی گفتم اگر تخم داری بیا تصویری بحرفیم ضایع بشی کی چندسالشه 

دیگ وقتی وجودشو نداری بهتره گاله ت رو ببندی انچوچک

نگاه کنید ببینید چقدر بی ادبه میگم خجالت بکش، ۵۰ سال سنت شده. کمی بزرگ شو میگه:قبلا اومدی زر زدی گفت ...

@niniyar‍ اومده چاله میدون گویا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

جووون😂😂😂😂

چته خو ول کن بنده خدارو

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نگاه کنید ببینید چقدر بی ادبه میگم خجالت بکش، ۵۰ سال سنت شده. کمی بزرگ شو میگه:قبلا اومدی زر زدی گفت ...

خب راست گفته شاید بهش تهمت زدی عصبی شده 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اصن ایشون کثافت ترین ادم نی نی سایت همه هم میدونیم بحث اینک چرا هنوز پیگیرشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه کاربر هم تو آخرین تاپیک من اومده کلی توهین کرده میگه به خواهرم گیر دادی سر قدش حالا جالبه من اصلا نمیدونم راجع به کدوم تاپیک صحبت میکنه تازه رفته بود یه تاپیکم زده بود و به من توهین کرده بود نمیدونم چرا نی نی یارها رسیدگی نمیکنند به اینطور مسائل؟!

چرا قیمه ها تو ماستاس؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!