2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معایت همینجا اینه که طرف میاد درد و دل میکنه مشکلاتشو درمیون میذاره یه عده کاراگاه مجازی از اونسر دن ...

کاراگاه نیستن

فضول و‌خاله زنک

بیکار و‌بی هدف 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
فکر کنم ترامپه😁

چرا انقد برا اون بنده خدا مهمه این کیه چ تاثیری روش داشته ینی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خوده خودتی. ۱۷۶ سانتی. خجالت بکش و کمی بزرگ شو

شما که واضحه کاربر مرد زن نمای بیکار هستین 

اگر اکانتتونو میخواین حفظ کنین تو این سایت 

قوانین سایت پایین صفحه برای شماس 

با دقت بخونین رعایت کنین 

اون جنسیت هم به مرد تغییر بدین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

😕🦖این تاپیک فقط ی فایده داشت اونم اینه ی فوش جدید یاد گرفتم عنچوچک 😂🥹خیلی کیوته

اسم یه کاربر قدیمی بود🫢 همیشه من لایک میکرد... نمیدونم چطوری همه کامنتامومیدید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
شوهر سابقت تورو روانی کرده دلیل نمیشه هر کاری بتونی انجام بدی. حقته

خوب تاپیکا همرو شخم میزنی خودتم سکینه دمپایی فروشی فکر نکن خبر نداریم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

کیه اونوقت؟چ اهمیتی برا داره؟

تو ی راهکار ب من بده بگو چطور میتونم ثابت کنم من خودمم ن کس دیگری؟

هزار بار بش میگم بیا تماس تصویری نمیاد دیگ چیکار کنم

من اینستاگرام ندارم اصن 

مطمئنم شیشه مصرف میکنه 

و گرن این همه ادم اینجا چرا گیر داده ب من 

خیلیا اینجا منو میشناسن 

کاربری هستم ک پسری رو دوس داشتم چندسال ولم کرد رف تمام تاپیکام راجب اونه

این خانم میگ من متاهل بودم قبلا جداشدمو فلان بیسار

خدایا تو نی نی سایتک شانس نیاوردم من

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم