2777
2789

اون عاشق نیست اشتباه نکنننن

اون مشکل روانی داره فقط میخواد آویزونت بشه کسی که این حرفو میزنه باید ازش ترسید باید فرار کرد...

چونکه آدم قابل اعتمادی نیست هیچی برای از دست دادن نداره....اگه باهمچین آدمی ازدواج کنین بهتون قول میدم صد درصد تو زندگی به مشکل برمیخورید 

چون اینجور ادما ضعیفن نمیتونن تکیه گاه خوبی براتون باشن

چون افسردگی شدید دارن و دنبال یه بهونه میگردن برای زندگی

اکثرشون موادی چیزی مصرف میکنن قایمکی،شک نکنین که کسی که قبل از ازدواج شمارو تهدید میکنه بعداز ازدواجم اگر یه روز خواستین ازش طلاق بگیرین اگه ازش خسته شدین بازم تهدیدتون میکنه و نمیتونین به راحتی از دستش خلاص بشین

خیلی وقتا این جور ادما دست به قتل همسرشون میزنن وخودکشی میکنن ..خیلی مراقب باشین از این جور مردا به شدت بترسین و فاصله بگیرین چون روان سالمی ندارن ..خودتونو گول نزنین ادم عاشق واقعی ازخودش میگذره تا عشقش خوشبخت باشه هیچ وقت تحت فشارش قرار نمیده و عذابش نمیده...

تجربه شخصی خودمه شوهرم قبل از ازدواج تهدیدم میکرد که اگه باهاش ازدواج نکنم خودشو میکشه

باهاش ازدواج کردم چون هم دلم براش میسوخت هم دوسش داشتم..اومدم تو زندگی دیدم هم خائنه هم معتاد..حالا میخوام طلاق بگیرم طلاقم نمیده که نمیده همش تهدیدم میکنه واقعا دارم عذاب میکشم 😔گفتم تجربه امو بگم خدای نکرده این بلا سر کسی دیگه ام نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ناراحت شدم 

خدا خودش کمکت کنه نجاتت بده به حق امام زمان و ایشون روبه سزای عملش برسونه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

انشاءالله زندگیت خوب بشه عزیزمناراحت شدماما معلومه دختر قوی هستی

ممنونم مهربون اره برام دعا کن خیلی نیاز دارم خواهر ..خیلی محتاجم 🌷🌷🌷انشالله شما همگی خوشبخترین باشین

چقدر ناراحت شدم خدا خودش کمکت کنه نجاتت بده به حق امام زمان و ایشون روبه سزای عملش برسونه

ایکاش فقط از دستش خلاص شم ابجی..دلم خونه ازبس تو این چندسال زجرم داده ..جوری که تو حسرت طلاقم 

منم ی مورد اینجوری داشتم اصلا قبول نکردم

آفرین بهت عزیزم ..تو اشنایی خیلی محتاط باشین بعضیا روح و روان سالمی ندارن خیلی خطرناکن واقعا گاهی تو این حوادث میخونم پسره فقط بخاطر جواب رد شنیدن از دختره بیچاره رو کشته..خدا لعنتشون کنه مراقب باشین تو فضای مجازی باهرکسی وارد رابطه دوستی نشین چون نمیدونین واقعا چه جور ادمیه هیچ شناختی ندارین..خیلی تحقیق کنین برای ازدواج من پدرم لج کرد تحقیق نکرد این بلا سرم اومد

خداروشکر.الان قصد طلاق داری؟رفتی خونه پدرت؟

اره معلومه که قصد طلاق دارم پدرمو درآورده دیگه جون موندن تو این زندگی رو ندارم تا حالا بارها بهم خیانت کرده دروغگوی حرفه ای اصلا یه شخصیت ترسناک..من گول مهربونیای ظاهری و حرفای قشنگشو خوردم واقعا چه اشتباهی کردم