اون عاشق نیست اشتباه نکنننن
اون مشکل روانی داره فقط میخواد آویزونت بشه کسی که این حرفو میزنه باید ازش ترسید باید فرار کرد...
چونکه آدم قابل اعتمادی نیست هیچی برای از دست دادن نداره....اگه باهمچین آدمی ازدواج کنین بهتون قول میدم صد درصد تو زندگی به مشکل برمیخورید
چون اینجور ادما ضعیفن نمیتونن تکیه گاه خوبی براتون باشن
چون افسردگی شدید دارن و دنبال یه بهونه میگردن برای زندگی
اکثرشون موادی چیزی مصرف میکنن قایمکی،شک نکنین که کسی که قبل از ازدواج شمارو تهدید میکنه بعداز ازدواجم اگر یه روز خواستین ازش طلاق بگیرین اگه ازش خسته شدین بازم تهدیدتون میکنه و نمیتونین به راحتی از دستش خلاص بشین
خیلی وقتا این جور ادما دست به قتل همسرشون میزنن وخودکشی میکنن ..خیلی مراقب باشین از این جور مردا به شدت بترسین و فاصله بگیرین چون روان سالمی ندارن ..خودتونو گول نزنین ادم عاشق واقعی ازخودش میگذره تا عشقش خوشبخت باشه هیچ وقت تحت فشارش قرار نمیده و عذابش نمیده...
تجربه شخصی خودمه شوهرم قبل از ازدواج تهدیدم میکرد که اگه باهاش ازدواج نکنم خودشو میکشه
باهاش ازدواج کردم چون هم دلم براش میسوخت هم دوسش داشتم..اومدم تو زندگی دیدم هم خائنه هم معتاد..حالا میخوام طلاق بگیرم طلاقم نمیده که نمیده همش تهدیدم میکنه واقعا دارم عذاب میکشم 😔گفتم تجربه امو بگم خدای نکرده این بلا سر کسی دیگه ام نیاد