پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 عنوان وقتی میام نی نی سایت عاشق شوهرم میشم 234 بازدید | 16 پست اینجا خیلی عجیبه همه شوهرشون یا خیانت میکنه یا دست بزن داره یا خسیسه و پول نمیده طرف تاپیک میزنه بارداره شوهرش سیاه و کبودش کرده!یا اینا خیلی اغراق میکنن یا مرد نرمال و انسان خیلی کم شده تو جامعهشما باور میکنین آیا؟ خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش... 1404/03/10 | 16:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar20h عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 2322 نصفش رو باور میکنم😂🥲 به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍
ستاره_در_حال_مرگ عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 3307 این جور آدما هم هستن من بعضی هاشون رو باور میکنم مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 همیشه بیا پس مخصوصا اگه با همسرت به مشکل خوردی همه بهرحال با شوهرشون اختلافاتی دارن ولی اینجا واقعا یه چیزایی میخونم که قلبم ریش ریش میشهشرایط زندگی بعضی خانوما خیلی سخته و مجبورن کنار بیان خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
داستایوفسکی_ عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 129 همه بهرحال با شوهرشون اختلافاتی دارن ولی اینجا واقعا یه چیزایی میخونم که قلبم ریش ریش میشهشرایط زندگ ... از وقتی امدم اینجا کلا دیدم راجب همه چیز مخصوصا ازدواج تغییر کرده خیلی بده
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 از وقتی امدم اینجا کلا دیدم راجب همه چیز مخصوصا ازدواج تغییر کرده خیلی بده باید واسه ازدواج خیلی مراقب باشی ازدواج سنتی پ بدون شناخت که دیگه منسوخمن فک میکنم اکثر این ازدواج که اینجا میبینیم اینقد داغونه سنتی هستشخدا رو شکر که توی سن کم اینقد آگاهی که میای اینجا و تجربیات بقیه رو میخونی خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 232 من همه روقبول دارم چون خودم هرروزتوزندگیم هستن همه موارد توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 من همه روقبول دارم چون خودم هرروزتوزندگیم هستن همه موارد چطور مگه؟ روانشناسی؟ خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 چطور مگه؟ روانشناسی؟ یا اینکه خدای نکرده شوهرت خوب نیس خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 232 چطور مگه؟ روانشناسی؟ نه شوهربداخلاق دارم بددهن معتاددست بزن خائن و.... توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 232 یا اینکه خدای نکرده شوهرت خوب نیس آره شوهربد وکثیف ترین انسان دنیا هستش توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس