2777
2789

دوستم باهام درددل کرد و مشکلات روحی و مشکل کاری و سلامتی و … یه سری مسائل یهو توی چندماه سراغش اومده ،بعد از اون صحبت من یکم تحقیق کردم و متوجه شدم ایشون براش بستگی زدن،حتی متوجه شدم کی اینکارو کرده.(با سرکتاب و قهوه و تحقیق علائم سحر شدن)

حالا بهش بگم که راه حلش باطل کردنه؟؟بهم گفت نمیدونم چرا اینجوری شدم و باید چیکار کنم حتی گفت گاهی احساس میکنم برام جادو کردن🥺

خواهرانه راهنماییم کنین خیلی عذاب میکشه حتی به مرگ فکر میکنه میخوام کمکش کنم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روز بهش مشاوره رو‌پیشنهاد دادم ولی بعدش دیدم مشکلش از یه جای دیگه است

خب به بار که با هم میرید بیرون. برو تو نت و بهش نشون بده. ترس نداره که 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

همون روز بهش مشاوره رو‌پیشنهاد دادم ولی بعدش دیدم مشکلش از یه جای دیگه است

عزیزم منم مثل خواهرت و دوستت منم حالم خیلی خیلی بده بگم ب حالم گریه می‌کنی چند ماهه هیچ شبی نخوابیدم حالم بشدت بده ب فکر خودکشیم مث پیرزنا شده قیافم اگ میشه منم کمک کن خدا کمکت کنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بگو‌بهش...نه ک‌بگی من پیگیر شدمبگو‌ نظرت چیه شاید دعا ‌‌طلسم داری،میخای بریم‌جایی ببینیم چی میگن

خودش گفت گاهی احساس میکنم جادوم کردن،حالا یعنی من  این حرف خودشو تایید کنم بگم بره دنبالش؟ 

یعنی اونایی که خودم خوندم رو بهش نشون بدم ببینه علائمش از بستگی و دعا؟

همونجا تو نت گوگل سرچ  بزن بنویس مثلا علایم سحر و جادو و براش بخون و کم کم هی برو فلان سایت و فلان مطلب. ـفقط بهش گوشزد کن که اصلا در این مورد به هیچ احدی حتی خانوادش چیزی نگه.. چون دهن به دهن میچرخه و میرسه به گوش اونی که طلسم کرده.  این دفعه طلسم سیاه مینویسه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عزیزم منم مثل خواهرت و دوستت منم حالم خیلی خیلی بده بگم ب حالم گریه می‌کنی چند ماهه هیچ شبی نخوابیدم ...

🥺عزیزم میفهمم این حالت هارو اونم داره🥺خوب یه سرکتاب چیزی باز کن مطمئن بشی برات دعا نوشتن یا نه، بعدش باطل کن

همونجا تو نت گوگل سرچ بزن بنویس مثلا علایم سحر و جادو و براش بخون و کم کم هی برو فلان سایت و فلان م ...

اره افرین، نباید به کسی بگه البته من میدونم کی براش نوشته ، یه دوستی که الان بخاطر مسائل کاری باهم دشمن شدن، اسمش توی فالش درومده 

میدونم نوشتن نمی‌دونم چطور باطل میشه😭😭

یه کسی که توی شهرتون سرکتاب اینا باز کنه، یا قهوه و کارت ف ا ل میگیره اینجور آدما معمولا میشناسن، البته حتما قبل از انجام کار تحقیق کن که درست کار کنه