2777
2789
عنوان

انگار دنیا خراب شده من موندم زیرش خفه میشمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 26 پست
حالا ک‌فهمیدی حرفام بخاطر خودته عزیزم خواهرانه بت میگماین ادم بدردت نمیخوره کنارش بزار اینجوری ک ال ...

چشم دعام کن الانم فکر اینکه باید زن یکی دیگ شم 

بغض میکنم گربه میکنم 

میمیرم من بدون اون 

خدا لعنت کنه 

کاش دخترمن وهمه دخترها به چرب زبانی پسرها دل نمی بستن.پسرهای هفت خط ودخترهای ساده واحساساتی

چندسالشه مگه دخترت 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر وابستش نشو هر وقت اومد خاستگاری یعنی تازه تصمیمش جدیه 

اونموقع وقت برای گفتن این حرفا زیاده 

الان دو دوست ساده این که تازه نباید وا بدی 

اونقدری که تو وابستش شدی دو روز دیگه رابطه هم بخواد نمیتونی نه بگی چون گول دست بوسیدنو خوشگل گفتناش شدی

عزیزم بیخودی نمیخوام به دلت شک بندازم. اما این که گفتی دستت رو میبوسه و از خوشگلی تعریف می کنه اتفاقا نشانه خوبی نیست. این آدم عاشق چیزی در وجود شما نشده و فقط جذب فیزیکی شده و شدیدا هم پیش رفته و به خودش اجازه داده دستت رو ببوسه. لطفا مراقب باش. من یک مورد اینطوری رو با چشم های خودم از نزدیک دیدم 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

برا این‌گیر داده ک خرت‌کنهپس فردا ک‌اومدی گفتی رفتیم فلان جا دست ب بدنم زدو‌اصلا نفهمیدم چیشد که ... ...

چشم 

ن دیگ بهش پیام نمیدم دیروز آخرین بار بود که زنگ زدم 

دیگ نزدم اونم هیچی نفرستاده

راه دور رفتن اشتباهه 

الان داغی نمی‌فهمی

تقی به توقی بخوره خدای نکرده دعوات بشه هیچ‌کس رو نداری که بهش پناه ببری

تو غم و شادی خانواده ت و  فامیلات نیستی و هزاران بدی دیگه

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
ترا خدا دست بروار از این کارها.دخترمن باپسری دوست بوده.الان پسره بادخترم بهم زده دخترمن جوری بهم ریخ ...

سعی کنید کمبودی چیزی حس نکنه دخترتون. تنها ولش نکنید حتی اگه تونسید پیش مشاوره هم ببرید حق داره چیزیه که ماانسان ها همه مون یه بارشو تجربه کردیم.

چشم دعام کن الانم فکر اینکه باید زن یکی دیگ شم بغض میکنم گربه میکنم میمیرم من بدون اون خدا لعنت کنه

همه اینارو تجربه‌کردمو‌درک‌میکنم

الان چون اول‌دوستیتونه فک‌میکنی اگ این نشه دیگه هیچکیییی نمیاد بجاش 

گور باباش بندازش دور بابا میخای چیکار ب پسر کودن بچه نننه رو

بخدا رفتیم بیرون دم ب دقیقه از دستم بوس میکرد خیلی باهام خوب بود خیلی زیاد همش میگف چقدر خشگلی اونقد ...

چرا با یه بوس چارتا قربون صدقه گول میخوری،  اون اگه تورو میخاست یا به اندازه ای که تو اونو میخای میخاستت اینطوری رفتار نمیکرد