2777
2789

خونوادش اعتقادشون بر اینه که همیشه باید آدم باردار عصاره گوشت داخل شیشه بخوره. امروز مامانم خونه ما بود یخورده گوشت گذاشت داخل شیشه و بعد گذاشت داخل قابلمه که پخته بشه. حالا شوهرم زنگ زده با توپ پر که چرا نگفتی مادرم بلد نیست درست کنه باید آب میریختیم داخلش با پیاز. ما میدونستیم باید پیاز بزاریم ولی پیاز تموم شده بود گفتم ساده بزاره آخر سر نمکش میزنم

اونقد پشت گوشی باهام بد حرف زد اصلا رغبت نمیکنم برم خونه حالا برم خونه همش میخواد بزنه تو سرم که مادرت تجربه نداره چیزی بلد نیست ولی مامان من بلده

بگو بهش دفعه بعد بگو مادر خودت بیاد درست کنه

من باشم قبل رفتن یه پیام بهش میدم میگم با تلفنت به حد کافی اعصابم خراب کردی بیام خونه راجب این موضوع حرفی بزنی جمع میکنم برا دو هفته میرم خونه مادرت تا ازم پرستاری کنه و گوشت بپزه بده بخورم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بگو 

عزیزم برای درست کردن این مدل عصاره گوشت کلی راه و روش هست. مادر من گهگاهی اینجوری میپزه چون من از پیاز اون لحظه بدم اومد دلم نخواست بوش باشه تو غذا 

گارد نگیر و دعوا راه اندازی حالتو بد کنی یه جوری رفتار کن شرمنده بشه از اینکه واسه همچین موضوع ساده ای این‌جوری بدرفتاری کرده 

به دنبال وارستگی 
متاسفانه یخورده مغرورن و میگن فقط ما بلدیم درست کنیم

جالبه براشون مهمه عصاره ی گوشت بخوری ولی مهم نیست روح و روانتو به هم بریزن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بگو حرف نزنچه خاله زنکبه پیاز توی غذا هم کار داره

گل گفتی واقعا 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مگه اون میخواد بخوره :خودشم بلد نیست که نباید آب بریزی اصلش اینه عصاره ی گوشت در بیاد حتی در حد سه چهار قاشق اون مقویه آب ببندی توش که فرقی با آبگوشت نداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت