صبح شوهرم رفت بیرون یه ربع بعدش زنگ زد که فلانی یعنی خواهرم کجاست؟ گفتم نمیدونم لابد کلاسه دیگه خبر ندارم... گفت الان با یه پسره دیدمش جلو مغازه فلانی بودن با موتور رفتن ...گفتم نمیدونم لابد اشتباه دیدی گفت نه یه بار دیگم فلان خیابون دیدمشون گفتم شاید اشتباه دیدم ولی الان مطمئنم. گفت زنگ بزن از مامانت آمار بگیر ببین کجاس . زنگ زدم مامانم گفت دانشگاهه صبح رفته... منم دیگه چیزی نگفتم ... راستش میدونم با پسری ارتباط داره قبلا بهش گفتم و باهاش دعوام شد نهایت گفت به تو چه ...ولی به مامانم چیزی نگفتم. الان واسم بد شده شوهرم دیدش . میگه به مامانت بگو این به بهانه کلاس میپیچونه بگو من دیدمش. از طرفی دلم نمیخواد دخالت کنم از طرفی هم میگم اینجوری پیش بره آبرومون میره . نمیدونم همینجوری موندم
عزیزم به مادرت بگو و به همسرت هم یه جورایی ربط داره به هر حال ایشون عضو خونواده شما شده و هر حرکت ...
خب معلومه ربط داره یه سری مسخره میکنن رفتارای خانواده زن شو ،، ببین زن برادر من تشریف برده خارج ، بعد عقده ای ها لخت کردن فیلم گرفتن و اینستا گذاشتن که اره رفتیم بعد همه دوستای همسرم رفتن فیلمه رو ذخیره کردن اوردن نشون همسر من دادن به به غیرت برادر زنتو ببین عجب زنی داره بعیده از این خانواده ، برادر زنت دقیقا تو سرش چیه و هزارتا حرف دیگه ، دهن مردم بسته نمیشه که
خانمایی که میگید به شوهرت چه درصورتی حرفتون درسته که شوهر اسی خواسته باشه طعنه بزنه.شوهر منم تو این ...
اخه واقعا شورشو درآورده. منکه میدونستم این با پسره رابطه داره ولی اینکه با موتور تو شهر افتاده به دور دور دیگه واقعا نوبره... میخوای بری هم یه جا برو بتمرگ کمتر کسی ببینت لاعقل
خاک تو سرت روانی من منظورم با شوهرم بود هرچیم گفتی همش لایق شعور نداشته خودته
روانی خب شمای قشنگ میگفتی بد برداشت نمیکردم .اره منم باسم میگم بتو چه ولی خب هر کس ببینه میگه خاعرتو دیدم خب اگه خانواده بسته اس خب متور سواری جلو همه با نامحرم یجوریه
اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...
استاتر عزیز خواهرت هست همسرت هم دشمنت نیست قطعا خوبی خواهرت بیشتر از کاربرها اینجا میخواد بالاخره اونم عضوی از خانواده تون هست دشمنت که نیست پس اینکه میگن به شوهرت ربطی نداره توجه نکن بامادرت صحبت کن که بیشتر مراقب باشه الان میگن ۲۱ سالشه بزرگه به توچه ولی الان تاپیک بزن خواهرم میخواد ازدواج کنه ۲۱ سالشه میان میگن وای بچه هست مراقبش باشین نزارین
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من خودم با خواهرم حرف زدم قبل تر. میگه زندگی من به خودم مربوطه... حالیش نیست که آبرو هممون میره. فقط ...
راست میگه زندگی خودشه سخت نگیرید 😂اونم حق داره آشنا شه جوونه نیاز داره ب کسی ربط نداره این مسائل چیز خاصی نیست ک باعث بی آبرویی شه الانم هرچقد بهش سخت بگیرید بدتر لج میکنه باهاتون