2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم رو با یه پسره رو موتور دیده چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4986 بازدید | 182 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به مادرت بگو و به همسرت هم یه جورایی ربط داره به هر حال ایشون عضو خونواده شما شده و هر حرکت ...

خب معلومه ربط داره یه سری مسخره میکنن رفتارای خانواده زن شو ،، ببین زن برادر من تشریف برده خارج ، بعد عقده ای ها لخت کردن فیلم گرفتن و اینستا گذاشتن که اره رفتیم بعد همه دوستای همسرم رفتن فیلمه رو ذخیره کردن اوردن نشون همسر من دادن به به غیرت برادر زنتو ببین عجب زنی داره بعیده از این خانواده ، برادر زنت دقیقا تو سرش چیه و هزارتا حرف دیگه ، دهن مردم بسته نمیشه که

خانمایی که میگید به شوهرت چه درصورتی حرفتون درسته که شوهر اسی خواسته باشه طعنه بزنه.شوهر منم تو این ...

اخه واقعا شورشو درآورده. منکه میدونستم این با پسره رابطه داره ولی اینکه با موتور تو شهر افتاده به دور دور دیگه واقعا نوبره... میخوای بری هم یه جا برو بتمرگ کمتر کسی ببینت لاعقل

خاک تو سرت روانی من منظورم با شوهرم بود هرچیم گفتی همش لایق شعور نداشته خودته

روانی خب شمای قشنگ میگفتی بد برداشت نمیکردم .اره منم باسم میگم بتو چه ولی خب هر کس ببینه میگه خاعرتو دیدم خب اگه خانواده بسته اس خب متور سواری جلو همه با نامحرم یجوریه

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

تورو خدااول فکر کنید بعد بگید چه ربطی داره به شوهر خواهر ،زندگی به تو چه به ما چه سرش نمیشه

وقتی خودت یک زندگی تازه تشکیل دادی رفتار خواهر برادرت قطعا به تو مربوط نمیشه 😐و حتی رفتار خواهر مادر همسرت 

شما یک زندگی جدید تشکیل دادید و از خانواده قبلی جدا شدی 

خب معلومه ربط داره یه سری مسخره میکنن رفتارای خانواده زن شو ،، ببین زن برادر من تشریف برده خارج ، بع ...

اصلا من روم نمیشه به شوهرم بگم به تو چه. از طرفی خوب واقعا کار خواهرم اشتباهه . آخه نمیگی با موتور وسط شهر شاید صد تا آشنا ببینن تو رو 

استاتر عزیز خواهرت هست همسرت هم دشمنت نیست قطعا خوبی خواهرت بیشتر از کاربرها اینجا میخواد بالاخره اونم عضوی از خانواده تون هست دشمنت که نیست پس اینکه میگن به شوهرت ربطی نداره توجه نکن بامادرت صحبت کن که بیشتر مراقب باشه الان میگن ۲۱ سالشه بزرگه به توچه ولی الان تاپیک بزن خواهرم میخواد ازدواج کنه ۲۱ سالشه میان میگن وای بچه هست مراقبش باشین نزارین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
روانی خب شمای قشنگ میگفتی بد برداشت نمیکردم .اره منم باسم میگم بتو چه ولی خب هر کس ببینه میگه خاعرتو ...

من چیکار تو دارم که بخوام به تو بگم

اینا همونان که خواهر خودشون هرکاری بکنن میگن به تو چه خانوادگیه خودمون حلش میکنیم بعد واسه خانواده زن شاخ میشن

روانی خب شمای قشنگ میگفتی بد برداشت نمیکردم .اره منم باسم میگم بتو چه ولی خب هر کس ببینه میگه خاعرتو ...

آره خانوادمون تقریبا همه اهل خدا پیغمبرن حالا یه کم کمتر و بیشتر داره ولی کلا اهل این داستانا نیستیم . اونم چی با موتور دور دور وسط شهر 

من خودم با خواهرم حرف زدم قبل تر. میگه زندگی من به خودم مربوطه... حالیش نیست که آبرو هممون میره. فقط ...

راست میگه زندگی خودشه سخت نگیرید 😂اونم حق داره آشنا شه جوونه نیاز داره ب کسی ربط نداره این مسائل چیز خاصی نیست ک باعث بی آبرویی شه الانم هرچقد بهش سخت بگیرید بدتر لج میکنه باهاتون