2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم رو با یه پسره رو موتور دیده چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4986 بازدید | 182 پست
من چیکار تو دارم که بخوام به تو بگماینا همونان که خواهر خودشون هرکاری بکنن میگن به تو چه خانوادگیه خ ...

شوهر من که خواهر نداره ولی اگه مشتبه این اتفاق میفتاد حدعقل این بود که نمی‌گفت به تو چه 

کجاش عجیبه ؟ مگه مربوط میشه شما تو یک خونه دیگه دور از اونا داری زندگی می‌کنی

بله که مربوط میشه خواهرم برادرم هستن عزیزهستن برام چرا زندگی شون برام مهم نباشه شاید اونا راه و اشتباه بخوان برن من به عنوان یه خواهر باهاشون حرف میزنم کمک شون میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت هیچ ربطی نداره اصلا اجازه نده دخالت کنه من کار خواهرتو تایید نمیکنم اما واقعیت این موضوع به خانواده خودت مربوطه شوهر تو در این مورد صاحب نظر و صاحب اختیار نیست

اخه واقعا شورشو درآورده. منکه میدونستم این با پسره رابطه داره ولی اینکه با موتور تو شهر افتاده به دو ...

بله دقیقا حق باشماست خواهرت کارش از قرار گذشته دختر بی سیاستیه من درکت میکنم خیلی گستاخه راستش من به دخترام که نوجوانن میگم حتی با دختری که سروگوشش میجنبه نگردید اونوقت کسی ببینه فک میکنه شما هم مثل اونید و با آبرومون بازی میشه.اگه یه روزی بخوان ترک موتور یه بیشرف سوار بشن که هیچی ...

قرار مدار قاعده و قانون خودشو داره عاشق شدن خیلیم خوبه ولی اینکارا بازی با آبروی خانوادست دوستان

وقتی خودت یک زندگی تازه تشکیل دادی رفتار خواهر برادرت قطعا به تو مربوط نمیشه 😐و حتی رفتار خواهر ماد ...

خیلی هم مربوط میشه عزیزم ما همه یک خانواده هستیم وباید هوای هم رو داشته باشیم ،یک دختر رو نباید تو خونه زندانی کرد ،نباید هم این همه آزاد گذاشت باید زندگی رو بهش یاد داد مشکل بچه های الان این هست که مهارت های زندگی رو یاد ندارن یا هیچ وقت شأن شون رو پایین نمی آوردن وتو شهر موتورسواری نمیکردن که همه ببینن 

خدایا دوستت دارم...

به شوهرت بگو فعلا تو بهانه گوه خوری نگیر دستت اونام خودشون درست میشن من نمیدونم دوست پسر خواهر زن ب داماد خانواده چ ربطی داره

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

ب مامانت بگو

وبگو که شوهرت دیده.،ولی بسپار به خوارت نگه تو گفتی بگه خودش دیده.

من تجربه کردم اینجورموقع هاآدم حرف نزنه بعدا گندش دربیاد میگن تو که میدونستی چرا نگفتی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
استاتر عزیز خواهرت هست همسرت هم دشمنت نیست قطعا خوبی خواهرت بیشتر از کاربرها اینجا میخواد بالاخره او ...

اره . آخه مگه بی صاحابه که همه میگن زندگی خودشه به کسی مربوط نیست. حالا اگه یه گندی بالا بیاد دقیقا بدبختیش مال مائه

وقتی میتونی نظر بدی که ازت نظر بخوان آشنا شدن با یک پسر هم چیز بدی نیست !

در صورتی که عقلش برسه ابرو خانواده هم زیر سوال نبره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜