2777
2789
عنوان

حالم خوش نیست،میخوام خودکشی کنم

1820 بازدید | 61 پست

میخوام خودمو بکشم راحت شم

چندوقته ک دعواهامون با شوهرم زیاد شده خیلی زیاد

خوشی و خوبی هم داریم ولی فعلا دعواها بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی برا چی؟

کسی براش مهمه؟

ب خودت بیا بابا پاشو خودتو جگع کن آیندت روبساز..

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

شک نکن خودکشی کنی اون دنیا هم خدا حسابتو میرسه بدتر از این دنیات میشه. وگرنه منم اینکارو میکردم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
کلا چندوقته زندگیم خیلی سخت میگذره از نظر روحی و روانی

منم مخصوصا ازوقتیک بچه دارشدم ولی چرا باید ب خاطره یه بیارزش ب خودمآسیب بزنم...نمیتونی جدا شو...با خودکشی میخوای ب آرامش برسی

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

برو باشگاه يا بروكلاس هنري دل مشغولي هاتو زياد كن ، كاري بهش نداشته باش درست ميشه. 

خودكشي كني بچه اتو به كي ميسپاري

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏