2777
2789
عنوان

حالم خوش نیست،میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 61 پست
اونم خیلی بد شده  همش میخواد منو تحت فشاربذاره دلم خیلی گرفته دست بزن داره خیلی ک عصبی میشه ...

الان شما دور از جون بمیری چی میشه تازه اون دنیاتم جهنم میشه جزو گناهان کبیره است بارها تو قران اومده راه هم برای شوهرت بازتر میشه خیلی وفادار باشه تا 40.پس دیگه از این حرفا نزن

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور رو ک اصلا قبول نداره  چندروز هم هست ک نمیذاره از خونه بیرون برم

اخه چرا 😟 بذار این چند روز بگذره کم کم نرم میشه بعد باهاش حرف بزن ببینم مشکلش چیه اصلا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

امروز میگه تمام مشکل زندگی من تویی خب من نباشم مشکلس حل میشه دیگه

سلام استارتر واسه یه بی ارزش که اینجوری بهت میگه میخای خودتو بکشبیییییی؟! نکن اینکارو به خودت بیا کمی واسه خدت ارزش قایل شو، از خدا بخاه کمکمت کنه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سلام استارتر واسه یه بی ارزش که اینجوری بهت میگه میخای خودتو بکشبیییییی؟! نکن اینکارو به خودت بیا کم ...

نمیدونم گیجم خیلی

انگار زندگیم شده یه کلاف سردرگم

نمیفهمم چی ب چیه

واقعا برا بعضی مردا دیگه باید این مشاور رفتن و خیلی چیزای دیگه فرهنگ سازی بشه

من موقع ازدواج به شوهرم گفتم تا پنج شیش جلسه باید بریم مشاور وگرنه من کنسل میکنم

R.        E.         G  
نمیدونم گیجم خیلی انگار زندگیم شده یه کلاف سردرگم نمیفهمم چی ب چیه

تهدیدش کن واسش کوتاه نیا تا خودش رو اصلاح کنه اینقدر جلوش سکوت کردی که پر رو شده

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نمیدونم نیگه اگه من عصبی هستم دلیلش تویی و کارات نمیدونم این ک من ب یکی احتیاج دارم ک کنارم و کمکم ...

مردا وقتی ذهنشون درگیره و مشکل دارن دوست دارن تنها باشن و وقتی یکی نزدیکشون میشه عصبانی میشن،برعگس خانما وقتی ناراحتن دوست دارن با یکی در موردش صحبت گنن و درد دل کنن، تا آروم شن.حالا شما باید یگ کدومتون کوتاه بیاد و مسلما همیشه ما زنا باید کوتاه بیایم

یه مدت به پرو پاش نپیچ و کار خودتو بکن، به دخترت برس،به خودت برس وقتی خونس خودتو سرگرم یه کاری کن مطمین باش خودش درگیریای ذهنیش که تموم شه جذبت میشه

منم وقتی شوهرم اینطور میشه هرچی بیشتر نزدیکش میشم بیشتر ناراحتم میکنه و خودشم عصبی

ولش میکنم به حال خودش ،خودش درست میشه

وا خاک عالم. امام صادق میفرماید مومن هربلا و سختی رو تحمل میکنه ولی تن به خودکشی نمیده

ایمانتو قوی کنیعنی چه خودکشی. قتل نفس میخوای بکنی😐

اگه نمازاتو سروقت بخونی خیلی دعاهاهست برای زندگیت معجزه میکنه ولی شرطش همان انجام واجبات دینیت هست

باسیاست مشکلاتتو حل کن 

یه سر به این پیج اینستابزن

@jadoye__eshgh