2777
2789
عنوان

اگر کسی که حج واجب رفته رو حلال نکنیم حجش قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 61 پست

خدا عالمه که قبول میشه یانه ما مسلمونیم معصوم نیستیم بله آدم باید حواسش به حق الناس باشه ولی خوب گاهی آدم غافله یا خودشو گول می‌زنه  فقط از خدا عاقبت بخیری بخوایم که از همه چی مهمتره 

ناخلف نیست شوهرمه میشناسمشهروقت کار داشتن دوییده رفته ولی فقط توقعات بیجا داشتن همیشه طلبکارن و میگن ...

من که باور نمیکنم...

مگه ندید بدید چهار تا تیکه طلا تو هستن 

در ضمن هر کسی میره حج حداقل نفری ۴۰۰ میلیون خرج کرده 

الان نگران طلاهای تو شدن؟؟؟😵‍💫😵‍💫😵‍💫

❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه حرفیه میزنی.من خودم امسال سفر حج رفتم البته عمره.میتونستم با اون پول برم یه سفر دیگه.ولی ترجی ...

عزیزم من نظر شخصی خودمو بر اساس تجربه گفتم من منطقه محرومم وباچشم خودمم میبینم چه کسایی میرن حج که هزاران نفر رو بدبخت کردن

ذره ذره اعمال ما اون دنیا حساب کتاب میشه اصلا حرص نخور

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

آدمای خوب پول رفتن به حج ندارن بیشتر آدمای ناسالم میرن حج

بی خیال اینجوری گفتن منصفانه نیست بله ممکنه بعضیاشون  افراد ناسالمی باشن ولی اینکه بگیم بیشترشون ناسالم هستن درست نیست 

من که باور نمیکنم...مگه ندید بدید چهار تا تیکه طلا تو هستن در ضمن هر کسی میره حج حداقل نفری ۴۰۰ میلی ...

تا جاییکه من دیدم 

از نظر عروس ها همیشه خانوادخ شوهر مقصر و ظالم هستن 

حالا همینو در مورد عروس خودشون بگی قبول ندارن میگن ما بهترین خانواده شوهر هستیم عروسمون قدرمون رو نمیدونه 

من همیشه میگم یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به بقیه

من که باور نمیکنم...مگه ندید بدید چهار تا تیکه طلا تو هستن در ضمن هر کسی میره حج حداقل نفری ۴۰۰ میلی ...

گلم ادم بخیل و حسود زیاده

چرا باور نمیکنی

من صدمو‌برا خانواده شوهرم گذاشتم

ولی چشم دیدنمو ندارن 

چرااا ؟چون ب سرو وضع خودم که نه ب سر و وضع خونم میرسن

چشم دیدن من و ندارن

نمی دونم ولی فکر می کنم هر چیزی جای خودش داره.  شاید اگه حلالیت می گرفتن خیلی ثواب پ تاثیر بیشتری براشون داشت 

احتمالا منم بخوام برم کربلا مادرشوهرم کلی پشت سرم حرف می زنه که این زیارتش قبول نیست و فلان کرده و ... برای همین می خوام بهشون نگم و برم!  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بله عزیزم

من میشناسمشون و یه چیزی دیدم که میگم

شما کسی رو که نمیشناسی چجوری نظر میدی؟؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

مکه رفتن لیاقت میخواد حتما یه کارایه خوبی هم داشتن که لایقش شدن...نمیتونیم یطرفه قضاوت کنیم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏