2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم ٤ شنبه هفته گذشته داشت راجع به شوهرش صحبت ميكرد كه پدرسگ باز اومده خونه و غيره

٥ شنبه ساعت ٦ عصر پيام داد شوهرم مرد فكر كردم شوخى ميكنه ديدم جديه رفتم خونه اش تو خواب إيست قلبى كرده بود و كنار پذيرايي روش پتو بود تمام مدت داشتم به اين فكر ميكردم زندگى لحظه اى ارزش نداره ديگه ترسى از مرگ ندارم

وقتی داییم فوت مرد یه عالمه جوون فوت شده بودن

رفتم تو اون گودال عمیقی مردهارو میزارن نگا کردم یه حس خاصی بهم دست داد اونجا فهمیدم

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

امام علی ع میگه برای این دنیا جوری زندگی کن انگار همیشه جاودان هستی و برای آخرت جوری زندگی کن انگار امروز آخرین روز زندگیت هست

دنیا محل گذر هست ولی ارزش جنگیدن برای خواسته های خوب و مثبت تا لحظه آخرش رو هم داره