2777
2789
عنوان

اگر کسی که حج واجب رفته رو حلال نکنیم حجش قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم گرفته از خودش گذاشته واتس اپبعد اون جلوی جلو وایساده میگه میبینید خدا چه توفیقی بهم داده🙃چه فا ...

ببین همه چیز رو قاطی نکن

درسته حلالیت نگرفته و دلخوری دارید

ولی حج یه توفیقه. خوش ب سعادتش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ماها واقعا نمیتونیم در مورد قبولی اعمال کسی قضاوت کنیم.چون همه ابعاد ماجرا رو نمیدونیم.ان شاالله قسمت همه آرزومندان بشه.بسیار سفر معنوی و لذت‌بخشی هست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
حالا شاید پسره اولاد نا خلف باشه 😂😂 دیگه پدر و مادر شوهرت پول نیستن که شماها ازشون خوشتون بیاد

ناخلف نیست شوهرمه میشناسمش

هروقت کار داشتن دوییده رفته ولی فقط توقعات بیجا داشتن همیشه طلبکارن و میگن تو هرکار بکنی وظیفته ولی ما وظیفه ای نداریم

بارها خواستن باعث طلاق ما بشن و گفتن زنتو طلاق بده در حالی که من جز خوبی کاری نکردم

فقط چون وضع مالی ما از دختراش بهتره و چهارتا تیکه طلا دارم که دختراش ندارن،با من دشمنن

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

از نظر هر کسی خودش بیگناه هست و‌تقصیر برای طرف مقابل هست 

شما میکی اونا در حق ما ظلم کردن اونا هم پیش خودشون همون رو میگن 

به هر حال هر کسی میگه حق با من هست 

دیگه ما هم از همه جا بیخبر هستیم نمیدونیم حج اونها درست هست یا خیر 

آدمای خوب پول رفتن به حج ندارن بیشتر آدمای ناسالم میرن حج

این چه حرفیه میزنی.من خودم امسال سفر حج رفتم البته عمره.میتونستم با اون پول برم یه سفر دیگه.ولی ترجیج دادم برم جایی که دلم اونجاست.پولش هم با زحمات خودم و شوهرم جمع کردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

حج روبرای چی میرن؟وقتی بچشون وعروسشون ازشوون ناراحتن ودل شمارو شکستن؟وحتی نوه خودشون ک ازپسرشونه وازخونشونه رو ازخودشون نمیدونن وهواشو ندارن؟واقعا فک کردن باحج رفتن بخدا نزدیک میشن؟؟مگ خدا تو دل همه مانیست؟💔