2777
2789

سلام دوستان خوبید؟ 

من ب صورتم که دست میزنم زیرش پر از برامدگیه فکر میکنم جوش باشه بعد قبلا یه جوش بزرگ زیر پوستی زده بودم فشارش دادم تا عفونتاش بیاد بیرون الان خون مرده شده و البته زیرش هم سفته سفته 

کسی تا ب حال اینطوری شده چیکار کنم بنظرتون

منم مثل بودم واییی الان خیلی صورتم بهتر شده هیچ وقت دست به صورتت نزن 🤦🏻‍♀️

کل صورت تو اینطوری کردی یا فقط یه جا شو ؟

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

منم مثل بودم واییی الان خیلی صورتم بهتر شده هیچ وقت دست به صورتت نزن 🤦🏻‍♀️کل صورت تو اینطوری کردی ...

دوسه تا روی قسمت راست صورتمه دارم از ناراحتی دق میکنم خیلی وقته اینطوریه نزدیک ۱ ماهه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه تا روی قسمت راست صورتمه دارم از ناراحتی دق میکنم خیلی وقته اینطوریه نزدیک ۱ ماهه😭

منم مثل تو با اختلاف سمت چپ صورتم 😂🥲

تا واست بگم ببین عزیزم از الان بهت میگم دیگه هیچ وقت فراموش نکن اصلا به هیچ عنوان دست به صورتت نزن پوست من صاف و یکدست بود اومدم به جوش در آوردن هر چی فشار دادم تا جوش نیست 🥲 پوستم خراب شد عفونت کرد کبود شد چال شد وایییی 😔 

دو هفته ای فکر کنم باشه که بهتر شده دست به صورتم نزدم اصلا اسکراب زدم بعد گفتم من هر شب میام کرم یا سرم به پوستم میزنم تا نزم ولش کن اقا ما نزدیم خیلی‌ بهتر شده الان 

میخوای رویتن پوستی بخری فقط داروخانه برو 🫀 انشالله که زود خوب شی

تاپیک های قبل تو خوندم تقریبا احساس میکنم یکم پوست مون مثل همه و اینکه منم نزدیک ۱۸ سالمه 😅

پوستت چربه یا خشک؟

من الان زیر پوستمم سفت شده فکر کنم جوش زیر پوستیه خیلی وقته نرفته دیگه ناامید شدم😔

نه عزیزم میره ناراحت نباش پوست منم مثل تو بود ولی زخمش کرده بودم خوب شد نگران نشو فقط دست بهش نزن برو اکنومیس بخر از داروخانه یا آداپالن بپرس بگو کدومش برای پوستم خوبه اونا بیشتر تجربه دارن 

قبل از اینکه پوستت خراب شه از آرایشی زیاد استفاده می‌کردی؟

نه بابا من اصلا کرم اینا نمی‌زدم که الان فقط ضدآفتاب میزنم 

۴ بار تا حالا هم میکرونیدلینگ کردم

نه عزیزم میره ناراحت نباش پوست منم مثل تو بود ولی زخمش کرده بودم خوب شد نگران نشو فقط دست بهش نزن بر ...

آخه خیلی الان خون مرده شده میترسم اینا جاش بمونه بعدشم دست که میزنم بهش ی برامدگیه که از بیرون مشخص نیست ولی تهش باد کرده 😭😔

آخه خیلی الان خون مرده شده میترسم اینا جاش بمونه بعدشم دست که میزنم بهش ی برامدگیه که از بیرون مشخص ...

اگر تونستی حتما برو داروخانه یه پماد بگیر امیدوارم که خوب شی 🧡

نتیجه ای هم گرفتی؟

اره راکوتن اصلا پوستو خشک نمیکنه پوست رو هم صاف می‌کنه 

راستی شما قرصم مصرف می‌کنی من خودم اسپیداکتون ۲۵ مصرف میکنم برا جوشای هورمونی