2777
2789
عنوان

تروخدا خواهرااانه نظر بدیدد

91 بازدید | 18 پست

گوشی ایفون و ماشین نسبتا خوب برای دختر ۲۰ ساله پز حساب میشه؟؟ خب چیکار کنم پز نباشه من میخوام اینا رو داشته باشم ولی نه به خاطر پز چیکار کنم بقیه با این چشم نبینن

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مسئول چشم بقیه نیستی

خب متلک میندازن از آدم دور میشن 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چیکار به بقیه داری عشق و حال کن اصلا پز بده هر جور خودت دوست داری

دوست ندارم پز بدم دوستام متلک میندازن ازم دور میشن 

با رفتارت . وقتی نخوای بکنی تو چشمشون، رفتارت نشون میده که دنبال پز هستی یا نه

نیستم بخدااا ولی دوستام خیلی راحت تیکه میندازن 

من برام مهم نیس تاحالا هم بهش فکر نکرده بودم

حتی چنبار اینجا تاپیک زدم دناپلاس برا دختر بهتره یا ٢٠٧ همه گفتن دنا پسرونس و... دنا کلاسش بیشتره و بدرد دختر نمیخوره و پسرونه هست ٢٠٧ دخترونه هست ولی من چون عاشق دناپلاس بودم دناپلاس گرفتم اگه بخاطر کلاس کار بود باید ٢٠٧ میخریدم‌ که مناسب تره برا دختر

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تفکرشونو درست کنن بگیر نوش جونت

اره ولی اینکه دارن ازم دور میشن اذیتم میکنه

من برام مهم نیس تاحالا هم بهش فکر نکرده بودمحتی چنبار اینجا تاپیک زدم دناپلاس برا دختر بهتره یا ٢٠٧ ...

من کاری ندارم ولی دوستام تیکه میندازن بهم که مثلا ریییچ

خب پس بهتر که آدم حسود و متلکی دور بشه

اینجوری ۹۹ درصد دوستام دور میشن ک

من کاری ندارم ولی دوستام تیکه میندازن بهم که مثلا ریییچ

من دوستام‌ هم سطح خودم هستن ولی من باز پشیمونم باهاشون دوست شدم و درکل از ترم بعد میخوام باهاشون کات کنم چون روحی روانی بدلیل مسائلی دارم باهاشون به مشکل میخورم 

اگه این قضیه آزارت میده باهاشون بهم بزن ارزش ندارن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷