2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس ببینم بلدم یا ن

یه ماشین خریداری کردم طرف موتورش مشکل داشته به ما نگفته به‌شمار پیام دادم گفت روغنش عوض کن من مشکلی باهاش نداشتم حالا هرجا میبرم مکانیکی میگن موتور باید تعمیر شه شکایت اون شخص بکنم حق با من یااون

یه ماشین خریداری کردم طرف موتورش مشکل داشته به ما نگفته به‌شمار پیام دادم گفت روغنش عوض کن من مشکلی ...

حق با شماست عزیزم 

ماشینشو انداخته ب شما 

ولی انقد تو دادگاه ها پرونده زیاده ک فک نمیکنم ب کار شما انقد سریع رسیدگی بشه 

خودتون باید باهاشون طرف شین

یه ماشین خریداری کردم طرف موتورش مشکل داشته به ما نگفته به‌شمار پیام دادم گفت روغنش عوض کن من مشکلی ...

چ‌ مدته متوجه شدی؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حق با شماست عزیزم ماشینشو انداخته ب شما ولی انقد تو دادگاه ها پرونده زیاده ک فک نمیکنم ب کار شما انق ...

بهش میگم میگ قانونی برو زیر بار نمیره اون شهر دیگس من شهر دیگ الکترونیکی شکایتا درسته؟

چ‌ مدته متوجه شدی؟؟

روز اول دودی دیدیم گفت حساسین شما بعدش گذشت پیامش دادم گفت روغنش عوض کن الان یکماه هرچقدر میگم نصف نصف هزینه کنیم میگ قانونی برو حالا میگم قانونی دستم ی جایی برسه حرفی بخدا دارم قسط وام میدم

الان تقریبا یکماه

اول ی اظهار نامه بنویسین براش بفرستین و بگین با توجه ب اینکه موتور ماشین عیب داشته و شما موقع معامله چیزی نکفتین معامله فسخه و تا مثلا ۱۵ روز پول مارو پس بده.... اگه نداد دادخواست طرح کنین مبنی بر تنفیذ فسخ معامله به دلیل مبیع معیوب و استرداد ثمن ب نرخ روز بانضمام کلیه هزینه های وارد دادرسی و قانونی.... 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اول ی اظهار نامه بنویسین براش بفرستین و بگین با توجه ب اینکه موتور ماشین عیب داشته و شما موقع معامله ...

میشه اینکارو کرد چ اصطلاحات سختی وای باید برم کجا شکایت کنم عزیزم