2777
2789
اره منم مجبورم شکایت کنم کارشناسی میشه معلوم میشه از قبل

اره فک میکنم بعد از کارشناسی مشخص بشه ک از چند وقت پیش مشکل برای ماشین پیش اومده شماام میتونین تاریخ خرید رو تو‌ فاکتور نشون بدین تا ب نفع شما رای صادر بشه و ایشون خسارت شما رو پرداخت کنن یا ماشینو پس بدین پولتونو بگیرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اینکارو کرد چ اصطلاحات سختی وای باید برم کجا شکایت کنم عزیزم

عریضه نویس جلو دادگاه براتون مینویسه.... ببین اول اظهارنامه بنویس ببر دفتر خدمات قضایی ثبتش کن... کسی ک قولنامه یا سند ب نامشه شما یا همسرتون باس شکایت کنه....قبلش سامانه ثنا ثبت نام کنین... آره اصطلاحات حقوقیه دیگه سعی کردم روان بگم... چندبار بخونی متوجه میشی چی نوشتم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اول ی اظهار نامه بنویسین براش بفرستین و بگین با توجه ب اینکه موتور ماشین عیب داشته و شما موقع معامله ...

عزیرم تو  دعوای تایید فسخ قیمت به نرخ روز داده نمیشه بلکه عوضين برگردونده میشن 

عزیرم تو دعوای تایید فسخ قیمت به نرخ روز داده نمیشه بلکه عوضين برگردونده میشن

ممنون گفتی واقعا بلد نبودم ... ولی دوتا پرونده ملکی خوندم تایید فسخ بود یکیش وکیل داشت مطالبه ب نرخ روز داده بود و قاضی ام موافقت کرده بود دایل فسخشم مستحق للغیر بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون گفتی واقعا بلد نبودم ... ولی دوتا پرونده ملکی خوندم تایید فسخ بود یکیش وکیل داشت مطالبه ب نرخ ...

مآل مستحق الغیر در بیاد فسخ نمیشه بلکه باطل هست در این صورت طبق ماده ۳۹۱ قانون مدنی و آرای وحدت رویه ۷۳۳و ۸۱۰ میتونیم ثمن معامله به همراه غرامات و کاهش قیمت رو دریافت کنیم