2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها که فردا امتحان تاریخ دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
اومدم اون تاپیک جوابت بدم قفل کرد...ربطی ب چادر و غیر چادری نداره ۳ الی ۵سال پیش بود یک ماشین بزرگ م ...

من کار اون قاتل ... رو توجیه نمیکنم در هر صورتی هیچ مردی حق دست درازی و قتل رو نداره و باید حتما اعدام بشه ولی باید خودمونم کمی رعایت کنیم تا این آدم ربایی و قتل دخترا ریشه کن بشه

اکثر آدم ربایی ها رو توی گوگل سرچ کردم دیدم پوششون چجوریه اون دختر ۲۲ ساله رو که چند سال پیش دزدین رو دیدی خیلیای دیگم رو دیدم بخاطر همین وضیفم دونستم بگم تا دوباره این خبرای ربودن دخترای بیگناه بیشتر نشه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
من کار اون قاتل ... رو توجیه نمیکنم در هر صورتی هیچ مردی حق دست درازی و قتل رو نداره و باید حتما اعد ...

به هر حال ربطی نداره بخوان بدزدن میدزدن... خانم همسایه ما چادری بود چند سال پیش تاکسی دزدیدش بردنش بیرون شهر طلاهاشو دراوردن سیررررر کتکش زده بودن همونجا ولش کرد بودن رفته بودن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم اون تاپیک جوابت بدم قفل کرد...ربطی ب چادر و غیر چادری نداره ۳ الی ۵سال پیش بود یک ماشین بزرگ م ...

قاچاق انسان رو که به زن و مردشم رحم نمیکنن منظور من آدم ربایی هایی که بهشون ... میکنن و به قتل میرسونن بود

من خودمم خانمم پرا باید طرف بعضی مردای کث. یف که این کارو رو میکنن رو بگیرم؟

وقتی که خبر گمشده شدن یک دختر رو میدن تمام بدنم میلرزه و همش دعا میکنم پیدا بشه وقتی خبر کشته شدنش رو میدن انگار عزیز خودمو کشتن حالم واقعا بد میشه

به هر حال ربطی نداره بخوان بدزدن میدزدن... خانم همسایه ما چادری بود چند سال پیش تاکسی دزدیدش بردنش ب ...

بزرگوار من منظورم آدم ربایی که ت.  ج   ا و ز میکنن و بعدشم به قتل میرسونن بودا همه دزدیا رو که نگفتم 

بزرگوار من منظورم آدم ربایی که ت. ج ا و ز میکنن و بعدشم به قتل میرسونن بودا همه دزدیا رو که نگفتم

دیدی زود قضاوت کردی..... اخبار رو حتما ببین.... بخاطر  گوشی دختره کشتتش... دختره مقاومت کرده گوشی رو بهش نده همونوقت با چاقو چند تا  زده تو قفسه سینه دختر و کشتتش...  حالا مادرش با یک بچه معلول باقی مونده..... و یک داغ بزرگ.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دیدی زود قضاوت کردی..... اخبار رو حتما ببین.... بخاطر گوشی دختره کشتتش... دختره مقاومت کرده گوشی رو ...

خدا رحمتش کنی و به خانوادش صبر بزرگی بده ولی من کسی رو قضاوت نکردم من کجا گفتم این دختر بنده خدا رو بخاطر این چیزا کشتن چرا حرف تو دهن آدم میزارین؟

میگم اکثر ت ج ا و ز ا و قتل رسون دخترای بی گناه سرزمینم بخاطر این هم  هست

دیدی زود قضاوت کردی..... اخبار رو حتما ببین.... بخاطر گوشی دختره کشتتش... دختره مقاومت کرده گوشی رو ...

شما اول با دقت ببین من چی نوشتم اونوقت بیا و این حرفا رو بزن من تو تاپیک اون بنده خدا که گفته بود چقدر آدم ربایی و قتل زیاد شده اینو گفتم کجا منظورم به این دختره بود کجا اسمشو گرفتم؟

نمیدونم چرا تا اسم حجاب میاد همه دوست دارن به آدم بد و بیراه بگن اصلا حق و حقیقت رو نگاه نمیکنن