2777
2789

چقدر سخته سوالای کتابش خیلی زیاده واقعا کاش سوالای مهم رو دبیر بهمون میگفت

کاش از جایی سوالات برگه امتحانی به دستمون میرسید😁

درس ۸ و ۹ واقعا خیلی زیاده هر درسی ۸۰ تا سوال

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
همون۲تا ۶ نمره داره من ۹ خوندم ۸ خوندم الان میخوام مرور کنم به نظرم درس ۱۰ ارزش خوندن نداره فقط باید ...

نه درس یک تا شش که کلا ۶ نمره داره یعنی هر درس یک نمره واقعا ارزش خوندن نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون۲تا ۶ نمره داره من ۹ خوندم ۸ خوندم الان میخوام مرور کنم به نظرم درس ۱۰ ارزش خوندن نداره فقط باید ...

من کتاب رو دور کردم قبلا ولی یادم رفته الان که کتاب رو باز میکنم همشون واسم جدیدن انگار اصلا نخوندم.

شما چطور میخونی که توی ذهنت بمونه

من کتاب رو دور کردم قبلا ولی یادم رفته الان که کتاب رو باز میکنم همشون واسم جدیدن انگار اصلا نخوندم. ...

اره دقیقا انگار یادم نمیمونه

ولی ببین گوشاتو با دستت بگیر بلند بخون عالی میفمی

اونارو ک نمیخونم ۷-۸-۹-۱۱-۱۲ درس ۱۰ خلاصه میخونم ی چیزایی بدونم

منم نخوندم اصلا اون ۶ درس رو ، باید برای تاریخ وقت بیشتری میذاشتن

اونوقت یادت میمونه؟من جامعه شناسی رو هم گند زدم انگار

زمان مرور پیش زمینه دارم تلاشم اینه تا 6 عصر تموم شه چهار درس مونده یک ساعت بخوابم بیدار شم فقط مرور کنم مرور مرور تا خود صبح امتحان الان اینقدر خسنه ام

زمان مرور پیش زمینه دارم تلاشم اینه تا 6 عصر تموم شه چهار درس مونده یک ساعت بخوابم بیدار شم فقط مرور ...

دقیقا منم انقدر خستم دیگ چیزی تو ذهنم نمیره از ساعت ۴ صبح بیدارشدم بکوب میخونم هی هر چند ساعت کمی استراحت به چشمام میدم دوباره شروع میکنم خیلی زیاده تمومی نداره

اومدم اون تاپیک جوابت بدم قفل کرد...ربطی ب چادر و غیر چادری نداره ۳ الی ۵سال پیش بود یک ماشین بزرگ مشکوک شدن وقتی گشتن یک مخفیگاه پیدا کردن رفتن داخل یک مشت زن و دختر و بچه اوردن بیرون ک توشون دوتاشون چادری  بودن ... داشتن میبردن اونور مرز قاچاق انسان ... پس لطفا نظر بیجا ندید خانم دختر ..

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒