2777
2789

دوستم خیلی ادم مذهبی وخیلی خیلی خونگی وساده خیلی من دوستش دارم و اون مادرش خیلی زیاد منو دوست دارن با وجود اینکه  حجاب درست وحسابی ندارم

ولی اصلا درکش نمیتونم بکنم مثلا خانواده شوهرش از شهر دیگه اومدن خونشون 3 روز تمام  خونه اینا بودن  به خاطر پدر شوهرش 3 شبانه روز  حجاب کامل داشته

یا  فقط روبیکا داره اصلا اینستا و تل نداره  میگه به ائمه توهین میکنن 

با بشدت بشدت عاشق کربلا  یعنی برای کربلا گریه میکنه ها خیلی بیقراری میکنه

بعد شوهرش برای اولین بار بعد چندین سال مبل گرفته  دعواش کرده بهش گفته  مبل نمیگرفتی میرفتیم کربلا

اصلا بچش که پسرهم هست پارک نمیبره  حتی تو کوچه   فقط  میبرتش حرم  اونم همیشه بامن زنگ میزنه بریم حرم پسرش خیلی به من وابسته شده عاشق اینه برای بدبختی مریم گریه کنه  مثلا  زندگی جاریش خیلی بده   اینم  بشدت حالش بد میشه 

وقتی میره زندگی جاریش میبنه  و و تا چند روز  گریه میکنه

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

وای این چه کاراییه توروخدا 

بچه بیچاره رو دیوونه میکنه اخر سر با این افراطش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره بچه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

وای این چه کاراییه توروخدا بچه بیچاره رو دیوونه میکنه اخر سر با این افراطش

از یکسالگی بهش یاد داده   مداحی بخونه  بچه تو این سن عاشق این شده  خادم حرم بشه

یعنی تمام حرف های صدا سیما باور میکنه ای بشر

خوبه میتونی تحمل کنی

من با کسی که قدرت تحلیل و درک مسائلش انقدر پایین باشه نمیتونم در حد نیم ساعتم هم صحبتش بشم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

خوبه میتونی تحمل کنیمن با کسی که قدرت تحلیل و درک مسائلش انقدر پایین باشه نمیتونم در حد نیم ساعتم هم ...

اره   ببین خیلی به من ارادت  داره ولی خیلی  عذاب وجدان  دارم  من چرا بهش ارادت  ندارم

خیلی اذییت میشم 28 سالشه  و اینقدر  ساده همه چیزو باور میکنه  از  خواب زمستونی بیدار نشده

اره ببین خیلی به من ارادت داره ولی خیلی عذاب وجدان دارم من چرا بهش ارادت ندارمخیلی اذییت میشم ...

میفهمم با همچبن ادمایی برخورد داشتم واقعا عذاب اوره و بی منطقن بشدت

اولا پدر شوهر محرمه و لازم نیست جلوش تا اون حد حجاب رو رعایت کنی 

دوماً یعنی چی که پچشو پارک و جای تفریحی نمیبره ، پدر و مادر  در برابر روح و روان و نیاز های اون بچه مسیولن ، درسته که خیلی خوبه بچه رو با جاهای زیارتی هم آشنا کنی ولی باید به نیاز های اون بچه هم توجه کرد اونم نیاز داره بازی کنه ، با هم سناش ارتباط داشته باشه 

و اینکه کی گفته آدم مومن باید مدام گریه کنه ؟؟؟؟

اینجوری آدم افسرده میشه به تدریج ، مومن باید شاد باشه 

داشتن برنامه های مثل اینستا هم اصلا گناه نیست چون آدم خودش تعیین می‌کنه چیارو ببینه و چیارو نبینه 

اولا پدر شوهر محرمه و لازم نیست جلوش تا اون حد حجاب رو رعایت کنی دوماً یعنی چی که پچشو پارک و جای تف ...

دقیقا منم تمام  استدلال های شمارو دارم

حتی  تو عروسی ها این لباس های کاملا پوشیده تنش میکنه

کلا یک لول دیگه