2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید بلاگرها

177 بازدید | 8 پست

رو دیدم اصلا از خوندن بعضی نظرات شاخ درآوردم 

منم هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم اصلا هم برام مهم نیست که چه میکنن و چه نمیکنن ولی بعضی ها همچین اظهار نظر کردن انگار خودشون منزه از تمام خطاها هستن 

بابا لامصب یکی انتخاب کرده اینطوری زندگی کنه این ماها هستیم که تصمیم میگیریم اونا رو دنبال کنیم یا نه 

جالب اینه بعضی ها تمام جزئیات زندگی بلاگره رو میدونه بعد اظهار نظرم کرده که اره شرف و ابرو شونو گذاشتن وسط 

خب لامصب تو چرا میری چیزی که برخلاف اعتقادت هست رو دنبال میکنی 

قاضی خداست ما فقط بلدیم قضاوت ودخالت کنیم بدون اینکه کارمارودرنظربگیریم

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری افراد فقط شعار دادن رو بلدن و فقط در حد حرف میگن به کار دیگران کار نداشته باشیم ولی در عمل سرشون تو زندگی دیگران نباشه روزشون شب نمیشه، یه روز تو زندگی سپهر حیدری، یه روز تو زندگی بلاگرا، یه روز تو زندگی فلان بازیگر، یه روز تو زندگی جاری و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دقیقا

موجود دوپا دهنش همیشه بازه با تنها چیزی ک پر میشه غیبت وقضات و تهمت ولاغیر

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

یه سری افراد فقط شعار دادن رو بلدن و فقط در حد حرف میگن به کار دیگران کار نداشته باشیم ولی در عمل سر ...

ادعا هم دارن طرف رنگ لباس زیر بلاگره رو میدونه شعار هم میده که اره شرافت نداره 

بابا کار تو که بدتره تو هم اگه مخالفی نرو نبین 

حرفت اشتباهه عزیزم 

اولا زندکی بلاگرا با افراد  عادی فرق داره اونا خودشون زندگیشون رو در معرض دید مردم گذاشتن و اجازه دادن مردم در مورد سبک زندگیشون اظهار نظر کنن

و چون خیلی از کارهایی که بلاگرا انجام میدن آروم آروم تبدیل به فرهنگ تو جامعه میشه مردم حق دارن اعتراض کنن 

من خودم هیچ بلاگری رو نمیشناسم و فقط پیج های روانشناسی رو فالو دارم 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

حرفت اشتباهه عزیزم اولا زندکی بلاگرا با افراد عادی فرق داره اونا خودشون زندگیشون رو در معرض دید مرد ...

خب منم دارم همینو میگم دوست نداری تبین این خیلی سخت نیست اشکال کار اونه که طرف می بینه اظهار نظر هم میکنه 

خب منم دارم همینو میگم دوست نداری تبین این خیلی سخت نیست اشکال کار اونه که طرف می بینه اظهار نظر هم ...

بلاگر ها مثل افراد عادی نیستن 

با کارهاشون فرهنگ جامعه رو میتونن عوض کنن و بخاطر همین حتی اونی که فالوشون نمیکنه هم میتونه اعتراض کنه به کارهاشون 

هر چند که بنظرم مقصر همون مردمی هستن که اینا رو فالو میکنن و معروفشون میکنن

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ