خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به جز آیلیتس شرایطش رو میدونی گلم کی امتحانش هست کی ثبت نامش هست
نه والا شرایطش رو تو گوگل بزنی میاد من چند سال پیش خوندم راجبش
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
دقیقاهمون چند نفرم با پارتی راه میدن کنکور کارشناسی بدی راحت تر میاری
اره تقلب و پارتی توش خیلی زیاده انگشت شمار هم پذیرش داره
من شنیدم سالی ۲ تا ۵ نفراونم با معدل کل کارشناسی بالا
اره همون رنج ۴.۵ تا قبول میکنن
والا بری کنکور بدی راحت تره تا آیلتس بگیری و معدل بالا باشه و ...