2777
2789

خیلی سخته ظرفیت ب شدتتت پایین

آیلتس میخواد 

کنکور تجربی بدی راحت تره

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

برادرم فرهنگیان دبیری زیست خونده بود

کنکور داد پزشکی قبول شد

1 سال از درسای لیسانسش رو تطبیق داد الانم سال 4 هست داره ادامه میده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم فرهنگیان دبیری زیست خونده بودکنکور داد پزشکی قبول شد1 سال از درسای لیسانسش رو تطبیق داد الانم ...

بسلامتی چه شرایطی داره میدونی مثلا محدودیت سن داره یا محدودیت معدل یا اینکه برادرت کلاس جایی خاص ثبت نام کرد

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

خیلی سخته ظرفیت ب شدتتت پایینآیلتس میخواد کنکور تجربی بدی راحت تره

به جز آیلیتس شرایطش رو میدونی گلم کی امتحانش هست کی ثبت نامش هست 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

خیلی سخته ظرفیت ب شدتتت پایینآیلتس میخواد کنکور تجربی بدی راحت تره

دقیقا

همون چند نفرم با پارتی راه میدن کنکور کارشناسی بدی راحت تر میاری

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
به جز آیلیتس شرایطش رو میدونی گلم کی امتحانش هست کی ثبت نامش هست

نه والا شرایطش رو تو گوگل بزنی میاد من چند سال پیش خوندم راجبش

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

دقیقاهمون چند نفرم با پارتی راه میدن کنکور کارشناسی بدی راحت تر میاری

اره تقلب و پارتی توش خیلی زیاده انگشت شمار هم پذیرش داره

من شنیدم سالی ۲ تا ۵ نفراونم با معدل کل کارشناسی بالا

اره همون رنج ۴.۵ تا قبول میکنن 

والا بری کنکور بدی راحت تره تا آیلتس بگیری و معدل بالا باشه و ...

بسلامتی چه شرایطی داره میدونی مثلا محدودیت سن داره یا محدودیت معدل یا اینکه برادرت کلاس جایی خاص ثبت ...

نه برادر من 28 سالگی کنکور داد و قبول شد

محدودیت معدل نداشت

بلکه حرف آخر گرفته بود بعدشم خودش 8 سال دبیر بود و خیلی مسلط بود رو درسهای تخصصی تجربی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم