2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

274 بازدید | 32 پست

دختر ۳۰ ساله مجردم ، از ۲۷ و نیم سالگیم با پسری از طریق مجازی آشنا شدم ، فقط از طریق چت، یعنی هیچی از هم نداشتیم ، همش میگفتم تموم کنیم ، باز ۶ ماه بی خبر بودیم باز همو پیدا می کردیم ، فکر کنم نزدیو ۲۰ بار من تموم کرده بودم ،حالا تو همون دوران تموم کردن نمی دونستم دنبالم می گرده ،خیلی اتفاقی شد که ایشون اومد شهرم و محل کارمو پیدا کرد و منو شناخت و خانوادشو از شهر دیگه آورد،  یعنی برام مثل معجزه بود باور نمی کردم که چطور شد پیدام کرد ، بعد دو ماه پیش اومدن خواستگاری البته رسمی نه ، فقط مادر و پسر و خواهرش، بعد با هم بیشتر تماس پیامکی داشتیم چون پسره خیلی کینه ای بود کوچیکترین کارم زنگ میزد دعوام می کرد ، همش میگفت یوتیوب نرو ، تلگرام نرو ، پینترست نرو ، اینستا هم ندارم ، میگفت تنها جایی نرو ، خلاصه به نظرم کنترل گر بود ، دو روز پیش رفتیم لب دریا یه آجر بود به شوخی گفت با همین اجر می کوبم تو سرت ، بهم بر خورد ولی چیزی نگفتم، حالا میگه به درد هم نمی خوریم ، اینهمه من میگفتم تموم کنیم ادامه داد تا اینکارو کرد ،تموم فرصت های زندگیمو گرفت ، خواستگار های با فرصت های عالی داشتم خبلب پیگیر همه رو رد کردم به خاطر این بیشعور ، ارشدم ولی نتونستم خودمو رشد بدم چون خیلی اذیتم می کرد بهم فشار می‌آورد چون نمی خواستم ازدواج از مجازی داشته باشم ولی دوستشم داشتم ، حالا بعد از اینهمه ماجرا میگه ذوقم کور شد ، به درد هم نمی خوریم رفت ، حالم خیلی بده، چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط دارم میگم خدارو شکر کن که رفته ، خداخیرت دوست داشته ، تو حتی ازدواجم میکردی طلاق میگرفتی،  خودتو رسمن بدبخت میکردی اگه باهاش ازدواج میکردی،  

حال‌ام برو خداروشکر کن 

با دیده منطقی به قضیه نگاه کن و خودتو سرگرم کن بعش فکر نکنی، قرآن و نمازم بخون

اگر به ماجرا کامل نگاه کنید می بیتید که فقط او مقصر نبوده شما هم پا به پاش رفتی، بهرحال حالا که فهمیدی ازش عبور کن و به زندگی ادامه بده! خورشید هر روز طلوع می کنه و هر روزی فرصت جدید

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

آدم کنترل گر به درد زندگی مشترک نمیخوره ..داستان ها برات بوجود میاد خم تو دوران عقد هم تو دوران زندگی مشترک ..... همین بهتر الان ردش کنی هر کدوم برین پی زندگی خودتون ..نگو الان دور از هم هستیم  بیایم پیش هم زیر یک سقف باهم زندکی کنیم حل میشه...نه اصلا .... بدتر میشه اتفاقا .... اینو بعنوان یک تجربه که دیدم برات  میگم ..

خودت دلت میخواست الافش باشی همرو گردن دیگران ننداز

خودش اولین جلسه خواستگاری ک اومد گفت تو ۲۰ بار حذف زدی ولی من بالاخره پیدات کردم ، خب قصدمون ازدواج بود، هم من نمی دونستم چیکار کنم بهش علاقه مند شده بودم

آدم کنترل گر به درد زندگی مشترک نمیخوره ..داستان ها برات بوجود میاد خم تو دوران عقد هم تو دوران زندگ ...

آره ، خدارو شکر قبل از خواستگاری رسمی و عقد خود واقعیشو نشون داد

آره ، خدارو شکر قبل از خواستگاری رسمی و عقد خود واقعیشو نشون داد

حس تملک و مالکیت داره و اینکه دائما پیگیره کجایی ؟ باز هم به این قناعت نمیکنه که گفتی کجایی حتما ازت میخاد ثابت کنی که کجایی .... درسته؟؟

حس تملک و مالکیت داره و اینکه دائما پیگیره کجایی ؟ باز هم به این قناعت نمیکنه که گفتی کجایی حتما ازت ...

آره اینجوری بود ، در عین حال به دروغ میگفت بهت اعتماد دارم ولی در عمل اعتماد نداشت

آره اینجوری بود ، در عین حال به دروغ میگفت بهت اعتماد دارم ولی در عمل اعتماد نداشت

یا مثلا میگه (( با کی هستی (( به جوابت اکتفا نمیکنه و باید ثابت کنی که با فلانی هستی ...... این جور آدما مریض روانی هستن ..... زندگی رو برات حرام میکنن با رفتاراش با گفتاراش... مطمعن باش بهترین کارت جدایی فوری هست ....