2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها

310 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

من دوتا بچه پشت هم دارم پسرو دختر خانواده شوهرم از اول دخترمو دوس نداشتن اصصصلا بهش محل نمیزارن اوایل که میگفتن این زشته ولی پسرش خوشگله.دیشب ما اونجا بودیم خواهرشوهرمم که یه بچه کوچیک داره بود،اگه اون باشه که دیگه بچه های منو ادم حساب نمیکنن اسمش از دهن مادرشوهرم نمیفته فقططط اونوصدامیکنه قربون صدقش میره بچه های منو بااخم وغضب نگاه میکرد،نمیدونم درک میکنید یانه ولی ادم قشنگ حس میکنه نگاه سنگینو،بعددیشب یه کاره یکی از خواهرشوهرام جلو بچه هام به پسرم گفت میدونی مامانت تورو بیشتر دوس داره؟؟؟داشتم اتیش میگرفتم فقط تونستم بگم نه من جفتشونو دوس دارم

من چیکارکنم بااینا اخه

زندگی فارق از معنی...

همه نوه دختری رو بیشتر دوست دارن. اینو بپذیر تا اذیت نشی

فرق هم میذارن طبیعیه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مادرشوهر کیه ک نگاه غضبناکشم مهم باشه.رفتو امدتوتو محدود کن از اینا ادم در نمیاد  حرفی صد من ی غازشون رو بچه هاتم تاثیر میزارع 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

وای!

اینکه گذشته دفعه بعدی 

جای اینکه بگی نه من هردو رو دوست دارمو فلان 

بگو دخترم روزی خونست و پسرم رضای خونه 

هرکدومشون انقدر برام ارزشمندن که یکی نباشه انگار اونیکی نیست 

بچهاتم خونه رفتنی براشون توضیح بده اندازه هم دوستشون داری بغلشون کن براشون تا یه مدت اندازه همدیگه خرید کن به یه اندازه به هردوشون برس تا دست بردارن 

باز خوبه توی خانواده شوهرت اینجوریه ما تو خانواده مادریمون بین نوه ها زمین تا آسمون فرق میزاشت مامان ...

خیلی سخته خیلی دخترم خیلی داره عذاب میکشه تامیریم اونجا همش جیغ میزنه قهرمیکنه 

زندگی فارق از معنی...

چرا اینقدر رفت و آمد دارید با خانواده شوهر 

منظورم فقط اسی نیست  کلا اینحا زیاد میبینم هزار و یک مشکل کوچیک و بزرگ دارن همش هم در حال رفت و آمد 

کمتر برو  میری سر سنگین باش قاطی نشو 

شعور ندارن دیگه نمیشه تزریق کرد بهشون

بچه رو اول خُدا بعدمادر پدرش بخواد بقیه اش به درک

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اخه مادرشوهر کیه ک نگاه غضبناکشم مهم باشه.رفتو امدتوتو محدود کن از اینا ادم در نمیاد حرفی صد من ی غ ...

نشسته بود یه جا اخماشو کرده بود توهم رنگش سیاه شده بود از شدت عصبانیت چرا چون فقط داشتن بازی میکردن جلو چشش

زندگی فارق از معنی...

خیلی سخته خیلی دخترم خیلی داره عذاب میکشه تامیریم اونجا همش جیغ میزنه قهرمیکنه

درکش میکنم زیادند یه مدت سر سنگین باش باهاشون نرو خونشون از شوهرت جویا شدن بود یا هردو بچه هامو باهم قبول کنین یا هیچکس تمام

چرا اینقدر رفت و آمد دارید با خانواده شوهر منظورم فقط اسی نیست کلا اینحا زیاد میبینم هزار و یک مشکل ...

ماهی یه بار میریم،مگه این شوهرا میره تو مخشون این چیزا

زندگی فارق از معنی...

دخترم داره اسیب میبینه اونارو میبینه یهو بداخلاق میشه فقط جیغ میزنه میخواد جلب توجه کنه

اسی نمی‌دونم واقعا حرفی که خواهر شوهرت زده درسته یا حرص دراری بوده .خاله همسرم دو یه بار برگشته به شوهرم گفته مامانت داداشام بیشتر دوست داره و متاسفانه کارای مادرش کلا باعث شده این شک به یقین تبدیل شده و با وجود زن و بچه هنوزم این حسو داره و نسبت به مادر شوهرم خیلی پرخاشگرعه