من درحال جدایی ام دیشب خونه بابام دعواشد یک طرفش من بودم یک طرفش زنداداشمم که اون رفت خونه باباش ازدیشب بابام اینابمن گفتن برگردبروخونت زندگی داداشتو داری خراب میکنی من تاساعت۴صبح نخوابیدم الان بیدارم کردن که تاتو نری زن داداشت برنمیگرده خونه اون این شرطو دیشب گذاشته من نمیخوام برگردم خونه خودم میخوام طلاق بگیرم توروخدابگین چیکارکنم؟
دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا
پیشنهادمیکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانهای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت میبخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بیاحترامی و نگاههای سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت میکند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس ان شالله خبرمرگش بیاد زنیکه ی خبیثوبه پدرت بگومیرم خیابون ولی برنمیگردم خونم
چرا الکی یه مادر رو ندیده نشناخته نفرین میکنی؟؟اینجا هزارتا تاپیک دروغ میزنن،شاید استارتر خودش یه کاری کرده همه باهاش چپ شدن هم شوهر هم خانوادش،یا شاید مسئله چیز دیگس،اینقدر راحت نفرین نکن الکی الکی خودت گرفتار میشی