2777
2789
عنوان

کمکم کنین فکرکنین خواهرتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 111 پست

فعلا شرایط اصلا به نفع تو نیست 

با این شرایط اگر طلاق بگیری

آینده خوبی در انتظارت نخواهد بود 

فعلا طلاق نگیر که شرایطتت بدتر میشه

طلاق گرفتن پشتیبانی و حمایت خانواده رو می خواد

با این اوضاع طلاق بگیری 

وضعیتت بدتر میشه که بهتر نمیشه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس زیاد خودتو ناراحت نکن اصلا هم ازش عذرخواهی نکنیخانوادتم زیاد بهش بها دادن

ازش متنفرم ولی حاضرم ازش عذرخواهی کنم کوتاه بیادبرگرده خونش تامنم بتونم بمونم اینجا من دیگه نمیخوام برگردم خونه خودم

بگین چیکارکنم

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

پس ان شالله خبرمرگش بیاد زنیکه ی خبیثوبه پدرت بگومیرم خیابون ولی برنمیگردم خونم

چرا الکی یه مادر رو ندیده نشناخته نفرین میکنی؟؟اینجا هزارتا تاپیک دروغ میزنن،شاید استارتر خودش یه کاری کرده همه باهاش چپ شدن هم شوهر هم خانوادش،یا شاید مسئله چیز دیگس،اینقدر راحت نفرین نکن الکی الکی خودت گرفتار میشی

من جای شما باشم میرم سر خونه زندگیم هرچی باشه از پیش این خانواده بی‌ارزش که بهتره می‌خوان بیرونت کنن ...

شوهرم شیشه ای کتکم میزنه 

شوهرتو از خونه بیرون کن تو دادگاه میزنه برات ترک از خونه

عدم تمکین زده بود رفتیم دادگاه خوب داشت پیش میرفت دیشب خراب شد

همه چی